Forum » Igre » Far Cry 3 Problem
Far Cry 3 Problem

--MiRaLdInJo ::
Zdravo.
Z omenjeno igro imam težavo.
Do včeraj sem v treh dneh preigral okoli 7ur in nisem imel nobenih težav.
Danes pa zaženem igro hočem igrati naprej in začuda ni več shranjene igre kjer sem končal
Mogoče kdo pozna rešitev?
Lp
Z omenjeno igro imam težavo.
Do včeraj sem v treh dneh preigral okoli 7ur in nisem imel nobenih težav.
Danes pa zaženem igro hočem igrati naprej in začuda ni več shranjene igre kjer sem končal

Mogoče kdo pozna rešitev?
Lp

mihibo5 ::
Rešitev je bila pri meni taka:
Parkrat ponovno zaženi računalnik in savegame se ti bo sam od sebe prikazal nazaj. Ne sprašuj zakaj, tudi jaz sem se čudil.
Je bil pa šok, ko sem bil že pred koncem oz. na koncu, zadnji radio tower, story pa že končan, ko je savegame izginil.
Parkrat ponovno zaženi računalnik in savegame se ti bo sam od sebe prikazal nazaj. Ne sprašuj zakaj, tudi jaz sem se čudil.
Je bil pa šok, ko sem bil že pred koncem oz. na koncu, zadnji radio tower, story pa že končan, ko je savegame izginil.

--MiRaLdInJo ::
Rešitev je bila pri meni taka:
LoL nemorem vrjet RES DELUJE

Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Grid 2 Uradna Tema (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 5739 (3860) | PugPlug |
» | Varnostna kopija podatkovOddelek: Programska oprema | 1232 (1090) | opeter |
» | Bo Ubisoftov DRM deloval? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Avtorsko pravo | 22608 (19209) | BaToCarx |
» | FiFa 07 - ProblemOddelek: Igre | 2710 (2194) | Klemzz |
» | Project IGIOddelek: Igre | 1452 (1280) | R@C@ |