Forum » Šola » uporaba L'Hospitalovega pravila pri inštrukcijah v 4. letniku gimnazije
uporaba L'Hospitalovega pravila pri inštrukcijah v 4. letniku gimnazije
lebdim ::
živjo,
prosil bi samo tiste uporabnike te tematike foruma, ki občasno ali pa redno dajejo inštrukcije za matematiko (mogoče bo zato najbolj primeren Math Freak). Ker pride jutri k meni na inštrukcije en fant, in sva zmenjena za računanje limit, ob enem pa se že učijo odvode funkcij, me zanima, ali naj mu potem omenim L'Hospitalovo pravilo za računanje limit ali ne. Vaše izkušnje s tem?
prosil bi samo tiste uporabnike te tematike foruma, ki občasno ali pa redno dajejo inštrukcije za matematiko (mogoče bo zato najbolj primeren Math Freak). Ker pride jutri k meni na inštrukcije en fant, in sva zmenjena za računanje limit, ob enem pa se že učijo odvode funkcij, me zanima, ali naj mu potem omenim L'Hospitalovo pravilo za računanje limit ali ne. Vaše izkušnje s tem?
Math Freak ::
Če ga nimajo v učnem načrtu in če ga niso nič omenjali verjetno nima smisla, razen če obvlada ostale stvari in ga zanima še kaj več. Drugače pa, če tega pravila niso jemali in on računa po tem pravilu na testu mu verjetno učitelj matematike ne bo štel kot pravilno.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ali je maturo potrebno opravitiOddelek: Šola | 8147 (7005) | Phantomeye |
» | [Matematika] Intervali naraščanjaOddelek: Šola | 1162 (961) | Mario2 |
» | FERI Matematika 1.Oddelek: Šola | 2981 (2677) | lebdim |
» | LimiteOddelek: Šola | 2796 (2058) | lebdim |
» | Matematika - FMF (strani: 1 2 )Oddelek: Šola | 10376 (8109) | sherman |