Forum » Mobilne tehnologije » Samsung galaxy s3
Samsung galaxy s3
xda develope ::
Pozdravljeni!
Zanima me če lahko na zgoraj omenjenem telefonu prešla pesem kar preko slušalko ki imajo tipke za glasnost?
Lahko je tudi kakšena aplikacija.
Lep pozdrav Leon
Zanima me če lahko na zgoraj omenjenem telefonu prešla pesem kar preko slušalko ki imajo tipke za glasnost?
Lahko je tudi kakšena aplikacija.
Lep pozdrav Leon
shadeX ::
Bolj težko. Recimo odvisno tudi od music playerja. Recimo MixZing app, omogoča da lahko nastaviš naslednji/prejšni komad kar preko Volume UP/Down na telefonu. To mi pride kar prav včasih. Za slušalke pa nevem, razen če android tipko za glasnost na slušalkah zazna kot tipko na telefonu za glasnost . Potem gre, sam mora aplikacija omogočat.
Poberi si mixzing in poskusi. Vedi pa da mora biti zaslon izklopljen in muzika igrat, ker če ne spreminjaš samo glasnost komada. Aja moraš pa držati in ne pritiskat.
Try it.
Poberi si mixzing in poskusi. Vedi pa da mora biti zaslon izklopljen in muzika igrat, ker če ne spreminjaš samo glasnost komada. Aja moraš pa držati in ne pritiskat.
Try it.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | makita radioOddelek: Zvok in slika | 4433 (3819) | errhec |
» | Kupil Slušalke - Razočaran ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3006 (2260) | shadeX |
» | Upravljanje PC-ja preko daljincaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 5952 (4525) | kulSMS |
» | Potenciometer na slušalkeOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1626 (1423) | BluPhenix |
» | MP3 DiscmanOddelek: Kaj kupiti | 2069 (1629) | urkoman |