» »

Študentski domovi - vprašanja

Študentski domovi - vprašanja

Lara0 ::

živjo.
Jaz imam pa par vprašanj v zvezi z študentskimi domovi v mariboru.. Se ne znajdem preveč na spletnih straneh.. Upam da mi lahko kdo odgovori vsaj na par vprašanj..
Končujem prvi letnk faxa v mariboru in se vozim iz drugod.. Po tem letniku bi rada odšla v študentski dom in sicer v samsko sobo..
Zanima me kje dobim prijavnice in kako ter kdaj zaprosim za samsko sobo? Ali imam tudi možnost izbire v kateri Šd se lahko prijavim? (npr. Na lentu). Ali je možno da s prijateljico zaprosima skupaj.. Pač da bi bile v istem domu ampak vsaka svojo samsko sobo?
Hvala:)
  • spremenil: bluefish ()

amacar ::

Prijavnice so na spletni strani, ko je možen vpis, ponavadi nekje od avgusta naprej. Za samsko sobo lahko zaprosiš takoj, a je zagotovo takoj ne boš dobila, razen če imaš res dober razlog. Načeloma veliko ne moreš izbirati v katerem študentskem domu boš, odvisno kateri si na seznamu, sam sem lahko izbiral med tyrševo in gosposvetsko. Imaš pa možnost prestavitve (sam sem se v roku enega meseca prestavil na smetanovo). Za skupaj v siti sobi bi vama še uspelo, za samsko pa dvomim da kr s prve. Ponavadi se preseliš tja, ko se sprosti mesto, tako da načeloma eden po eden.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Vprašanja glede študentskih domov

Oddelek: Šola
246467 (4028) Groot
»

Študentski domovi Maribor

Oddelek: Šola
123256 (2982) Meizu
»

študentski dom lj (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Šola
12145019 (22751) Marat
»

Študentski dom v rožni ali mestnem logu, ki je vstopil v 21. stoletje

Oddelek: Šola
487633 (6128) Meizu
»

babica v študentskem domu (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
6721302 (17888) Yohan del Sud

Več podobnih tem