Forum » Igre » Splinter Cell in Radeon 9100
Splinter Cell in Radeon 9100
Clone ::
Ojla!
Imam en problemcek, v Splinter Cellu ko vklopim Night Vision se mi po zaslonu delajo majhne bele crte, ce pa pogledam proti svetlobi pa zaslon postane cisto bel. In se detajle ne morm dat na Very High, samo do High in medium mi gre.
Graficna pa je Sapphire Radeon 9100 64. Probal sem pri kolegu ki pa ima Sapphire Radeona 9000 (NE Pro), tam pa lahko da vse na Verz High in se crt mu ne prikazuje. DX9 imam instaliran, driverje pa osnovne. A je mel ze kdo probleme s tem??
TNX
Imam en problemcek, v Splinter Cellu ko vklopim Night Vision se mi po zaslonu delajo majhne bele crte, ce pa pogledam proti svetlobi pa zaslon postane cisto bel. In se detajle ne morm dat na Very High, samo do High in medium mi gre.
Graficna pa je Sapphire Radeon 9100 64. Probal sem pri kolegu ki pa ima Sapphire Radeona 9000 (NE Pro), tam pa lahko da vse na Verz High in se crt mu ne prikazuje. DX9 imam instaliran, driverje pa osnovne. A je mel ze kdo probleme s tem??
TNX
Privat ::
Še vprašaš! Sapphire-jeva?
Problema mi pa zaenkrat (hvala bogu) še ni ratal reproducirat v nobenem drugem špilu, tko da krivdo valim na Splinter Cell. Kaj maš še kej v kišti? Jest mam Epox 8RDA+.
Je pa isto ne glede na driverje.
Zdej bi blo predvsem zanimivo slišat od koga, ki pa na isti konfiguraciji nima problemov...
Problema mi pa zaenkrat (hvala bogu) še ni ratal reproducirat v nobenem drugem špilu, tko da krivdo valim na Splinter Cell. Kaj maš še kej v kišti? Jest mam Epox 8RDA+.
Je pa isto ne glede na driverje.
Zdej bi blo predvsem zanimivo slišat od koga, ki pa na isti konfiguraciji nima problemov...
Clone ::
Jst mam:
Abit KX7-333
Athlon XP 1800+
786MB 333DDR Ram-a
Res ni fore sm probal tud nove drverje pa je isto sranje. Sej baje da je na Siluro GF4 Ti4200 64MB enako (na zalost).
Abit KX7-333
Athlon XP 1800+
786MB 333DDR Ram-a
Res ni fore sm probal tud nove drverje pa je isto sranje. Sej baje da je na Siluro GF4 Ti4200 64MB enako (na zalost).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Winfast 6600gt extremeOddelek: Strojna oprema | 1452 (988) | marnit |
» | Splinter Cell Pandora Tomorrow_pomočOddelek: Igre | 1419 (973) | ales85 |
» | Masovni test grafičnih pospeševalcev.Oddelek: Novice / Grafične kartice | 2921 (2921) | C_maniak |
» | Prvo prestavljen izid Half-Life 2 ... zdaj pa še DOOM 3 ;( (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 4594 (3493) | boom-bar |
» | Grafična ne dela ob igranju igerOddelek: Pomoč in nasveti | 1595 (1328) | MOJNET.net |