» »

Zavarovanje Ultrabooka

Zavarovanje Ultrabooka

Galaxy ::

Lepo pozdravljeni!

Dal bi zavarovat Acer S7-392-9890 proti kraji, poškodbam, nesrečam - skratka proti VSEMU, kar bi mi lahko okvarilo laptop. Katero zavarovalnico mi priporočate (beri: sem bral dosti tem glede tega po slo-techu in bi se rad izognil 'nategavskim' zavarovalnicam, ki bi mi ob recimo 'politju vode' zavrnili popravilo)?

Hvala in lep pozdrav!

RejZoR ::

Dvomim, da katera zavarovalnica sploh ponuja take opcije. Najbolje, da pogledaš na njihovih spletnih straneh al pa da jih pokličeš.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

fosil ::

Taka zavarovanja obstajajo, ampak načeloma samo za podjetja. Pozanimaj se če lahko skleneš kot fizična oseba.
Pa ne krijejo vsega, izrecno je omenjeno da ni krita škoda zaradi atomske bombe :P
en link
Tako je!

bluefish ::

Sicer v okviru zavarovanja doma ponujajo tudi razširitev na računalnike, vendar le za primer scenarijev vezanih na dom. Možno, da bi se dalo dogovoriti za kaj več.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: bluefish ()

Invictus ::

Pokliči agenta zavarovalnice ki ti zavaruje avto, pa ti bo vse povedal.
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

webmojsterrr ::

Nikakor ne izberi tujih zavarovalnic. O Itonia sem slišal že marsikaj negativnega (pa ravno preko te zavarovalnice imajo mnoga podjetja sklenjeno "se zgodi" zavarovanje). Nategujejo na veliko. Ko je potrebno uveljaviti škodni primer, kar naenkrat spada vse v kategorijo malomarnost. Po moje je najbolje, da preveriš, če ima takšno zavarovanje zavarovalnica Triglav, če ga nima, pozabi na to zavarovanje, ker je nateg.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Življenjsko zavarovanje-katero? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
10026651 (5751) lolipop2
»

avtomobilsko zavarovanje (strani: 1 2 )

Oddelek: Na cesti
5013591 (8767) BCSman
»

Udar strele - koliko bo krila zavarovalnica ?

2711642 (4994) ;-)
»

Zavarovanje (strani: 1 2 )

5224632 (23250) igor37

Več podobnih tem