Forum » Pomoč in nasveti » Omejen PayPal račun zaradi plačila in eBay prodajalec v komi
Omejen PayPal račun zaradi plačila in eBay prodajalec v komi
camza4 ::
Imam problem s PayPal računom. Plačan je bil izdelek v eBay trgovini(sem samo kupec) in v PayPal računu so me po plačilu obvestili, da imam sedaj omejen račun, ker želijo preveriti, če se je kdo brez moje vednosti prijavil v račun in ga uporabljal.
Javljeno je na računu, da ni potrjena avtorizacija plačila z moje strani in navaja status, da čakajo na moj odziv in zraven je gumb z napisom Resolve. Ob kliku na gumb, javi, da ni izbran ID transakcije(tega ni nikjer možnosti izbrati). S PayPalove strani so mi posredovali kot pomoč podatke, ki pa so že navedeni na strani. Ni nikjer jasno navedeno, kako stvar rešiti.
Da je stvar še bolj nevsakdanja, mi je prodajalec(oz. namestnik) poslal sporočilo, da je imel nesrečo in da je v komi. Artikel je bil plačan 31.3. in od 1.4. ni bilo s prodajačeve strani nobenega odziva po e-pošti. Zadeva je zame zapletena, ne vem kako jo rešiti in znesek plačila ni majhen.
Problem je resničen in ni prvoaprilska šala.
Javljeno je na računu, da ni potrjena avtorizacija plačila z moje strani in navaja status, da čakajo na moj odziv in zraven je gumb z napisom Resolve. Ob kliku na gumb, javi, da ni izbran ID transakcije(tega ni nikjer možnosti izbrati). S PayPalove strani so mi posredovali kot pomoč podatke, ki pa so že navedeni na strani. Ni nikjer jasno navedeno, kako stvar rešiti.
Da je stvar še bolj nevsakdanja, mi je prodajalec(oz. namestnik) poslal sporočilo, da je imel nesrečo in da je v komi. Artikel je bil plačan 31.3. in od 1.4. ni bilo s prodajačeve strani nobenega odziva po e-pošti. Zadeva je zame zapletena, ne vem kako jo rešiti in znesek plačila ni majhen.
Problem je resničen in ni prvoaprilska šala.
connel ::
Kontaktiraj paypal po mailu oz. po telefonu. Znajo presneto dobro pomagati. Meni so ga tudi zaklenili z istim razlogom, pa ni šlo popravit, ker je bilo vse skupaj v enem čudnem loop-u, nekako po mauli tudi šla debata ravno v pravo smer in smo se na koncu preko telefona zmenili - oni poklicali, tako da kar kontaktiraj in jim razloži kaj se ti dogaja.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PayPal (strani: 1 2 3 4 … 74 75 76 77 )Oddelek: Loža | 773680 (620) | Legon |
» | Paypal podpira tudi Slovenijo (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 137736 (17700) | igi82m |
» | Žrtev PayPal vdoraOddelek: Loža | 7900 (2156) | HappyPills |
» | Pay Pal balance vračilo denarja na TRROddelek: Loža | 5263 (4844) | clip |
» | Prodaja v tujinoOddelek: Loža | 3090 (2479) | Janac |