Forum » Pomoč in nasveti » Gigaset S1 na analogno linijo
Gigaset S1 na analogno linijo
Pentium ::
Se da priklopiti slušalko Gigaset S1 na analogno linijo? Na kakšen način je to najlažje izvedljivo?
Namreč ISDN-ja nimam več, odlična slušalka pa je ostala. Glede bazne postaje (Gigaset 4170) mi je jasno, da se ne da kar tako priklopiti na linijo.
Namreč ISDN-ja nimam več, odlična slušalka pa je ostala. Glede bazne postaje (Gigaset 4170) mi je jasno, da se ne da kar tako priklopiti na linijo.
Mohimm ::
Sam sem slušalke ki so mi tako ostale lahko povezal na novo bazno postajo preko DECT standarda. Je pa en telefon bil siemens, drugi gigaset. Poglej če ti bazna postaja in slušalka to omogočata in poveži.
edit: pozabil dopisati: Je pa na novi bazni postaji stara slušalka imela precej manjši domet.
edit: pozabil dopisati: Je pa na novi bazni postaji stara slušalka imela precej manjši domet.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Mohimm ()
Pentium ::
Sem še malo razmišljal - Gigaset 4170 pa se ne da preheblati, da bi znal delati tudi z analognim omrežjem?
@Mohimm: Kje bi pa lahko dobil kakšno takšno DECT postajo?
@Mohimm: Kje bi pa lahko dobil kakšno takšno DECT postajo?
18Jerry18 ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ISDN Aparat/slušalkaOddelek: Omrežja in internet | 791 (653) | MTB |
» | IP telefonija in Gigaset 4170 isdnOddelek: Omrežja in internet | 1036 (853) | Tomay |
» | Kakšen Telefon za Siol IP telefonijoOddelek: Omrežja in internet | 6529 (4535) | x.sci |
» | Razbita varnost DECT protokolaOddelek: Novice / Varnost | 4411 (3343) | poweroff |
» | ISDN več slušalkOddelek: Strojna oprema | 1623 (1506) | roli |