Forum » Omrežja in internet » IP telefonija in Gigaset 4170 isdn
IP telefonija in Gigaset 4170 isdn
otiM^ ::
Zdravo!
Zanima me če bom ob prehodu na ip telefonijo še lahko punucal to centralo ali bom rabil novo?
Hvala in lp
Zanima me če bom ob prehodu na ip telefonijo še lahko punucal to centralo ali bom rabil novo?
Hvala in lp
OmegaBlue ::
Odvisno od ponudnika, načeloma se da dobiti ISDN vmesnik.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
amigo_no1 ::
Imho je Vigor 2930 VS "rahlo" overkill za njegove potrebe ?
otiM^
Imaš še isdn pri Telekomu Zlovenije ?
otiM^
Imaš še isdn pri Telekomu Zlovenije ?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: amigo_no1 ()
Yacksy ::
Če si na Telekomu, si lahko po malce subvencionirani ceni dobiš Patton-ov ISDN-VoIP vmesnik:
http://www.siol.net/telefonija/dodatna_...
http://www.siol.net/telefonija/dodatna_...
Shit happens
subby ::
Da si sposodim temo, ker ima primeren naslov...
Do sedaj smo imeli Telekomov ISDN z bazo Gigaset 4170 in smo nedavno šli na dvojčka(internet+telefon) ter izklopili eno številko, tako da je zdaj samo stacionarni telefon povezan na Sinope modem.
Zanima pa me, če bi se dalo tale gigaset še kako ponucat, da bi ga priklopil na sinopa. Gre se mi samo za to, da bi lahko naprej koristil gigasetovo slušalko, ki je po desetih letih uporabe še vedno vrhunska zadeva.
Do sedaj smo imeli Telekomov ISDN z bazo Gigaset 4170 in smo nedavno šli na dvojčka(internet+telefon) ter izklopili eno številko, tako da je zdaj samo stacionarni telefon povezan na Sinope modem.
Zanima pa me, če bi se dalo tale gigaset še kako ponucat, da bi ga priklopil na sinopa. Gre se mi samo za to, da bi lahko naprej koristil gigasetovo slušalko, ki je po desetih letih uporabe še vedno vrhunska zadeva.
Tomay ::
Slušalko od Gigaseta uporabljam z eno staro dect bazno postajo. Na žalost pa ne beleži neodgovorjenih klicev, ker si je pri isdn to zapomnila bazna postaja in ne slušalka, kot pri novih.
Se pa strinjam, da je kakovost teh slušalk skoraj legendarna. Povsod kjer so morali menjat jim je bilo žal ker jih ne morejo uporabit.
Se pa strinjam, da je kakovost teh slušalk skoraj legendarna. Povsod kjer so morali menjat jim je bilo žal ker jih ne morejo uporabit.
Voodoo 4Ever
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ISDN to VoIPOddelek: Omrežja in internet | 2297 (2145) | stleoric |
» | Znižanje stroškov ADSLja (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 11417 (10119) | Lonsarg |
» | Kakšen Telefon za Siol IP telefonijoOddelek: Omrežja in internet | 6529 (4535) | x.sci |
» | IP telefonija in ISDNOddelek: Omrežja in internet | 2817 (2549) | shock |
» | telefonija preko internetaOddelek: Omrežja in internet | 3139 (2486) | wifi4all |