Forum » Elektrotehnika in elektronika » Tipka
Tipka
izbrisiracun ::
Iščem tipko točno določene dimenzije za zamenjavo pokvarjene. Uporablja se na otroškem električnem triciklu(6V akumulator). Nameščena je pod "gasom" in ko otrok pritiska z nogo se tricikel poganja, ko jo spusti se ustavi(zato ne sme biti stikalo....)
Mere so sledeče: dolžina 2.7 cm, širina 1 cm , višina(lahko večja odstopanja) 2,1 cm. Sponke so za kabel-čeveljčke. Važno je tudi, da ima nekaj roba na vrhu(se lahko zatakne..)
Sem poslal mail na IC elektroniko in mi je ponujal samo stikala, bil sem v elektronabavi in niso našli nič podobnega. Kje bi lahko še dobil kaj takega? V obeh trgovinah so sicer imeli stikalo v enakem ohišju, ampak jaz rabim tipko.
Mere so sledeče: dolžina 2.7 cm, širina 1 cm , višina(lahko večja odstopanja) 2,1 cm. Sponke so za kabel-čeveljčke. Važno je tudi, da ima nekaj roba na vrhu(se lahko zatakne..)
Sem poslal mail na IC elektroniko in mi je ponujal samo stikala, bil sem v elektronabavi in niso našli nič podobnega. Kje bi lahko še dobil kaj takega? V obeh trgovinah so sicer imeli stikalo v enakem ohišju, ampak jaz rabim tipko.
sandmat ::
V obeh trgovinah so sicer imeli stikalo v enakem ohišju, ampak jaz rabim tipko.
Slike so zablurane in ni razvidno. Zame je na sliki prikazano stikalo?
edit: če sem prav razumel (šel na spletno stran od ic elektronike) tale tipka ne ostane v poziciji? Je v bistvu feder notri?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: sandmat ()
izbrisiracun ::
Vem da so slabe slike, žal. Zgleda kot stikalo, ampak ima feder, torej je tipka,v glavnem se vrne v pozicijo.
sandmat ::
Na 2. sliki izgleda nekaj podobnega zapisu številke elementa in drugih stvareh. Si poskusil slednje prepisat v google? Mogoče se najde kaj na ebayu ali dx?
Andrejpan ::
Kakšen je model tricikla oziroma firma, ki ga je naredila? Verjetno bi se lahko poklicalo to firmo ali ji pa poslalo kakšen email?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Andrejpan ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kompatibilni daljinec za garazna vrataOddelek: Loža | 13369 (1235) | c3p0 |
» | Blokada faze v eno smerOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 5449 (4080) | int47 |
» | Brez elektrike v kopalniciOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 4476 (3909) | lovro535v2 |
» | Kako delujejo ta stikalaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1646 (1344) | barbaricb |
» | uporaba tipke kot on/off stikaloOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2559 (2165) | All |