Forum » Pomoč in nasveti » youtube live events
youtube live events
pino ::
Na youtube oddajam preko live events in z Flash media live encoder.
Ko neham oddajat in se drugič prijavim, na youtube moram v live events ponovno od začetka nastavit new events.
Stari pa se mi ne shrani.
Posledično ka nastavim new events, dobim tudi drugi naslov za predvajanje videa v youtube.
Jaz bi rad, da se mi stari events shrani in da imam zmeraj isti naslov y youtube na katerem bom oddajal video.
Je to sploh mozno, ali je youtube live events samo za enkratno uporabo z istim naslovom.
Hvala
Ko neham oddajat in se drugič prijavim, na youtube moram v live events ponovno od začetka nastavit new events.
Stari pa se mi ne shrani.
Posledično ka nastavim new events, dobim tudi drugi naslov za predvajanje videa v youtube.
Jaz bi rad, da se mi stari events shrani in da imam zmeraj isti naslov y youtube na katerem bom oddajal video.
Je to sploh mozno, ali je youtube live events samo za enkratno uporabo z istim naslovom.
Hvala
LP Pino
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | WRC Rally (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 12842 (2597) | Buggy |
» | Dirt 3 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 17257 (3835) | Buggy |
» | Novosti iz ApplaOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 10916 (8063) | aborko |
» | Chaos Communication CongressOddelek: Informacijska varnost | 2430 (1625) | Matija82 |
» | Samodejno izklapljanje računalnikaOddelek: Strojna oprema | 2697 (1916) | sennheiser |