Forum » Omrežja in internet » Temporary internet files
Temporary internet files
aliado ::
Živijo!
Zanima me kako naj nastavim, da Internet explorer ne bo hranil določene strani v "Temporary internet files"? Iz varnostnih razlogov je dobro da nekaterih strani ne zapiše v cache.
Zanima me kako naj nastavim, da Internet explorer ne bo hranil določene strani v "Temporary internet files"? Iz varnostnih razlogov je dobro da nekaterih strani ne zapiše v cache.
Duhec ::
Za IE6.0 , Tools, Internet Options, Advanced, dodaj kljukico v oddelku Security pri Empty Temporary Internet Files folder when browser is closed. Apply, OK ter restartaj mašino !
aliado ::
Hvala za odgovor. Mene še vedno zanima kako bi samo določene strani ne vpisoval v temporary internet files.
BaRtMaN ::
Hja, če te opcije obstajajo, so jih zelo dobro skrili.
Ker sam uporabljam Opero, ti lahko povem, da so 3 kategorije shranjevanih podatkov v cache: dokumenti, slike in ostalo.
Ker sam uporabljam Opero, ti lahko povem, da so 3 kategorije shranjevanih podatkov v cache: dokumenti, slike in ostalo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | C-disk se mi sam polni ???Oddelek: Pomoč in nasveti | 9846 (8941) | cookyx |
» | tracking cokieOddelek: Omrežja in internet | 1465 (1277) | Loki |
» | WinXP-Prazna mapa "Temp. internet files" velika 517MbOddelek: Operacijski sistemi | 1670 (1524) | TESKAn |
» | nlb klikOddelek: Pomoč in nasveti | 2335 (2099) | ToniT |
» | win2000 - user managerOddelek: Programska oprema | 776 (698) | andrej |