Forum » Pomoč in nasveti » Visok Ping / Latenca
Visok Ping / Latenca
HighBane ::
Imam zelo visok ping v tujino UK (500), USA (700), SLO (10). Sem resetiral router & modem in imel prižgan sam en računalnik na enkrat in nič ni pomagalo. Včeraj mi je normalno delalo.
Zdaj me zanima, če je pri meni problem ali v ponudniku interneta. Ima kdo pri "Studio Proteus" podobne težave?
Pa še to: Uporabljam Ping Monitor gadget in da pinga serverje v SLO, UK, USA. Da vem ko igram prek interneta, da imam dobro povezavo.
Pingam naključno izbrane serverje, pa zanima če jim delam kako škodo s tem. Večji traffic in podobne stvari. Ali mi ni nič za skrbet?
LP
Zdaj me zanima, če je pri meni problem ali v ponudniku interneta. Ima kdo pri "Studio Proteus" podobne težave?
Pa še to: Uporabljam Ping Monitor gadget in da pinga serverje v SLO, UK, USA. Da vem ko igram prek interneta, da imam dobro povezavo.
Pingam naključno izbrane serverje, pa zanima če jim delam kako škodo s tem. Večji traffic in podobne stvari. Ali mi ni nič za skrbet?
LP
Aston_11 ::
Danes sem opazil,da so neki problemi, ker se ni zvezalo nikamor, se je pa sedaj stabiliziralo, menda vsaj, meril nisem.
HighBane ::
Brez sprememb. Še najbolj zanima, kako je lahko ping v Slovenijo normalen, v tujino pa "off the charts".
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Spletno Gostovanje (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 17435 (8355) | next3steps |
» | Telemach pritozba (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 8900 (6026) | VASkO |
» | Je še kdo sotrpin na Volja kabel paketu??Oddelek: Omrežja in internet | 1483 (1114) | SasoS |
» | Visok pingOddelek: Omrežja in internet | 1719 (1573) | Jakka |
» | ADSL ping??!Oddelek: Omrežja in internet | 1943 (1577) | Fury |