Forum » Kaj kupiti » Varnostne kamere na TV in WLAN (ali net)
Varnostne kamere na TV in WLAN (ali net)
Loky ::
Pozdravljeni,
pri nas je pa tako, da smo na kmetiji sredi gozda brez kakšnih sosedov in včasih ni nikogar doma razen stare mame in bi tako lahko stara mama gledala na TV na kakem kanalu, mi bi pa spremljali ali preko WIFI ali kako drugače preko interneta. Imeli bi zunanje kamere mogoče 4 komade, dovolj kakovostne za kakšno registrsko prebrati na dolžini 5-7m dnevno nočne ali pa tudi kar dnevne ker imamo en senzorski reflektor zunaj.
Kolikšen bi torej bil kaj budget, kakšni kaj priključki za ruter, tv... in kako bi se to kaj povezalo mogoče celo na internet, da lahko tudi od drugot spremljamo preko telefonov :)
Hvala za kakršno koli pomoč, ker bi bilo res fajn to povezat in na TV in na net :)
Lep pozdrav,
Rok
pri nas je pa tako, da smo na kmetiji sredi gozda brez kakšnih sosedov in včasih ni nikogar doma razen stare mame in bi tako lahko stara mama gledala na TV na kakem kanalu, mi bi pa spremljali ali preko WIFI ali kako drugače preko interneta. Imeli bi zunanje kamere mogoče 4 komade, dovolj kakovostne za kakšno registrsko prebrati na dolžini 5-7m dnevno nočne ali pa tudi kar dnevne ker imamo en senzorski reflektor zunaj.
Kolikšen bi torej bil kaj budget, kakšni kaj priključki za ruter, tv... in kako bi se to kaj povezalo mogoče celo na internet, da lahko tudi od drugot spremljamo preko telefonov :)
Hvala za kakršno koli pomoč, ker bi bilo res fajn to povezat in na TV in na net :)
Lep pozdrav,
Rok
Loky ::
Aja očitno sem pozabil omenit da želim predvsem resne odgovore in ne nepotrebnega smetenja ;) vedno več je namreč vdorov v okoliških krajih, tako da bi mi (očitno za razliko od nekaterih) uporabljali varnostne kamere v VARNOSTNE namene...
Lp
Lp
Furbo ::
Kamera nič ne pomaga proti vlomu, bolje je kaka zavarovalna polica, protivlomna vrata, kak nadležen pes..
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nadzorna kamera (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 25212 (5715) | refosk |
» | Nova anketa: še gledate televizijske vsebine? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ankete | 12000 (8866) | LuiIII |
» | Boj proti kriminalu iz naslonjača?Oddelek: Novice / Zasebnost | 3750 (2965) | c3p0 |
» | Veliki brat v Piranu (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 10039 (8369) | CaqKa |
» | Slovenski mediji in kultura (ne)nasiljaOddelek: Loža | 3734 (3344) | kuglvinkl |