Forum » Pomoč in nasveti » Tezave z winsi!!!nujno rabm pomoc
Tezave z winsi!!!nujno rabm pomoc
_Xavier_ ::
nwem kaj je s temi racunalniki!!mam problem in to je edini problem z compom ampak res najeda!!ko brskam po disku mu kar naenkrat zarusti pa butne wn error:internet eplorer has generated an error.... mi use aplikacije zapre,pa je treba use od zacetka!!zakaj to dela!mam ie 6,sp 3 pa se marsikej pa nc ne pomaga!prosm za pomoc
strle12 ::
Tak podoben problem sem imel tud jaz in sem si nainstaliral reg cleaner in si pbrisal vse nepotrebne registre ki so mi zjebali masino no vsaj tako sem jaz zrihtal zadevo
ali3n ::
Druga možnost je da npr. zamenjaš brskalnik in poštni odjemalec... npr. Mozilla 1.3 je že "rock solid" - stabilna... al pa Opera,....
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
iElectric ::
Uporab advanced system optimizer pa ti bo počistu samo ta prave ( mislm tiste, k niso več uporabni)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | W10 start menu/search/notifications ne delaOddelek: Pomoč in nasveti | 2941 (2629) | MIHAc27 |
» | FTP programiOddelek: Programska oprema | 3536 (2476) | kmetek |
» | Računalnik se ne ugasne oz. Windows se ne zaustaviOddelek: Pomoč in nasveti | 4271 (4172) | The_hammer |
» | [Linux - Grub] OS se mi noče naložitiOddelek: Operacijski sistemi | 1606 (1321) | kriko1 |
» | Hude težave z netomOddelek: Pomoč in nasveti | 1214 (870) | bozjak |