Forum » Pomoč in nasveti » HP elitebook in baterija
HP elitebook in baterija
bauci ::
Zjutraj sem prenosnik priklopil na elektriko in ga prizgal. Pri ikoni napajanja se mi je takoj po zagonu pokazal rumen trikotnik in prenosnik je ugasnil (prejsnji vecer je bila baterija 100% napolnjena in prenosnik ugasnjen). Kljub temu, da je bil prenosnik prikljucen na elektriko ga nisem mogel vec prizgati. Ko sem odstranil baterijo in jo dal nazaj je zadeva spet normalno zacela delati. Baterija se je zacela polniti in do sedaj vse normalno deluje.
A ima kdo kaksno idejno kaj je bilo narobe?
A ima kdo kaksno idejno kaj je bilo narobe?
hojnikb ::
verjetno se je kontrolnemu vezju od baterija in/ali napajalnega dela prenosnika malo sfuzlalo...
#brezpodpisa
pviran3 ::
Zloudej si "hp battery check" za tvoj prenosnik in si informativno oglej kondicijo baterije.
bauci ::
Ugasnil sem ga tako kot vedno tako, da ne verjamem, da je bil v spanju. Zanima me predvsem zakaj, ko sem ga priklopil na elektriko ni deloval dokler nisem dal baterije ven in nazaj not?
solatko ::
Lahko je tekla posodobitev, potem pa je ostal v spanju. Sama od sebe se baterija ne zacikla.
Delo krepa človeka
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prenosnik se ne prižge, če je priklopljen na elektrikoOddelek: Pomoč in nasveti | 1642 (1269) | hojnikb |
» | Acer prenosnik kupljen v Computeruniverse ne delaOddelek: Kaj kupiti | 2561 (2038) | Thuban |
» | laptop se ugasne in cez sekundo ponovno prizgeOddelek: Pomoč in nasveti | 1076 (952) | proxy18 |
» | Baterije v prenosnikihOddelek: Strojna oprema | 2292 (1939) | Pyr0Beast |
» | ThinkPad-i od sedaj naprej tudi z Linuxom (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Procesorji | 7798 (6319) | MrStein |