Forum » Pomoč in nasveti » upočasnjen računalnik
upočasnjen računalnik
rini ::
Imam prenosnik IBM Lenovo T60 in z original Visto.
Nekoč sem nehote izklopil prenosnik med izvajanjem procesa. Ko sem ga zagnal, me več ni spustil v Visto. Šele ko sem v safe mode odstranil gonilnik in s tem uporabo grafične kartice ATI x1400, lahko normalno uporabljam prenosnik, le da ga ne morem več postaviti v sleep mode. Večkrat sem želel na novo inštalirati driver za grafično, a se potem ob zagonu spet ustavi z modrim zaslonom.
HDD mi neprestano melje, ali je lahko vzrok težav HDD, ki ima nekaj poškodovanih sektorjev?
Hvala!
Nekoč sem nehote izklopil prenosnik med izvajanjem procesa. Ko sem ga zagnal, me več ni spustil v Visto. Šele ko sem v safe mode odstranil gonilnik in s tem uporabo grafične kartice ATI x1400, lahko normalno uporabljam prenosnik, le da ga ne morem več postaviti v sleep mode. Večkrat sem želel na novo inštalirati driver za grafično, a se potem ob zagonu spet ustavi z modrim zaslonom.
HDD mi neprestano melje, ali je lahko vzrok težav HDD, ki ima nekaj poškodovanih sektorjev?
Hvala!
Rias Gremory ::
Naredi backup potem pa fresh install (če se da win7 ker je vista penis).
Mirno gledamo, kako naš svet propada,
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Procesor deluje na ~100%, ne glede na uporaboOddelek: Pomoč in nasveti | 3551 (2795) | GupeM |
» | Windows 10 bo imel 'novo' jedroOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 15984 (11061) | Lonsarg |
» | Računalnik zmrzne/zatrokiraOddelek: Pomoč in nasveti | 4155 (3529) | Krzzich |
» | Nova kišta - bsodOddelek: Strojna oprema | 2658 (1781) | Toomy |
» | Windows 7 beta in RC le pogojno uporabna do izteka licenceOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 4690 (2926) | ender |