Forum » Omrežja in internet » Torrent.si
Torrent.si
Temo vidijo: vsi
vrhovc ::
So rekli, da bo do novega leta stran izgledala, tako da bomo samo gledali. Seveda so spet lagali. Se logiram po enem mesecu in stvar še vedno izgleda kot greznica. Ta stvar je propadla, če kdo mene kaj vpraša. Škoda, da so tako neresni in nesposobni.
To pot čeprav s težkim srcem pa stopam na stran Torrent.si...obljuba je v celoti izpolnjena...stran je taka, da je samo za gledati...uporabljati pa jo nima smisla
Mare2 ::
Pravi link je http://torrent.si/browse.php
http://bit.ly/Navodilo123 Podpora za N26 Mastercard za Slovenijo
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Mare2 ()
šernk ::
pa tej se zajebavajo
skoraj 4TB uploada, praktično mi torrente seje cele noči in sem pač si potegnu dol 4 torrente do 22. januarja. ja celo so jih imeli
no danes se po 15ih dneh ponovno prijavim in 6 sporočil:
22. januarja prenesem 2 torrenta,
23. januarja dobim sporočilo:
Zato, ker imate 4 ali več torrentov, ki niso sejani do razmerja 1:1 ali vsega skupaj 4 dni, kot je napisano v pravilih, je bila vaša pravica do prenosov samodejno omejena !
24. januarja dobim sporočilo:
Čestitamo! Zato, ker ste sejali torrente, vam je Sistem omogočil ponovni download !
29. januarja dobim spet sporočilo:
Zato, ker imate 4 ali več torrentov, ki niso sejani do razmerja 1:1 ali vsega skupaj 4 dni, kot je napisano v pravilih, je bila vaša pravica do prenosov samodejno omejena !
29. januarja čez 10 ur (ko sem spet vklopil računalnik in začel spet sejanje:)
Čestitamo! Zato, ker ste sejali torrente, vam je Sistem omogočil ponovni download !
hvala za tak sistem, kjer še ko te ni doma ne morš sklopt računalnika brez opozorila...še slabše je da ne vem za katere 4 torrente gre...najbrž iz časa blinka, ker na novem trackerju mi kaže da imam samo 3 torrente downloadane HA HA...not funny.
ne napake ne bom prijavljal, ker to ni napaka ampak zajebavanje z netestirano zadevo...
skoraj 4TB uploada, praktično mi torrente seje cele noči in sem pač si potegnu dol 4 torrente do 22. januarja. ja celo so jih imeli
no danes se po 15ih dneh ponovno prijavim in 6 sporočil:
22. januarja prenesem 2 torrenta,
23. januarja dobim sporočilo:
24. januarja dobim sporočilo:
29. januarja dobim spet sporočilo:
29. januarja čez 10 ur (ko sem spet vklopil računalnik in začel spet sejanje:)
hvala za tak sistem, kjer še ko te ni doma ne morš sklopt računalnika brez opozorila...še slabše je da ne vem za katere 4 torrente gre...najbrž iz časa blinka, ker na novem trackerju mi kaže da imam samo 3 torrente downloadane HA HA...not funny.
ne napake ne bom prijavljal, ker to ni napaka ampak zajebavanje z netestirano zadevo...
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.
IceBoX ::
f6fb19afbd1c3223564fce0067f1f00e
b69e07cef6e0611a6ad77775732283a9
3ba6154f3385994598a335517b27a771
e4f49fd73aa0e489bd55834f8d24e7a8
b69e07cef6e0611a6ad77775732283a9
3ba6154f3385994598a335517b27a771
e4f49fd73aa0e489bd55834f8d24e7a8
Huh...
ŠkodaČasa ::
V zadnjih 2. letih oz. po menjavi osebja in odhodu nalagalcev je stran vedno slabša. Zadnje pol leta pa katastrofalna. Znanih profilov ni nikjer opaziti, uploada pa samo še osebje in nekaj amaterjev. Vsem pa je skupno to, da ne prenašajo kritike. Upload ratio je nemogoče vzdrževati, zato ti ostane le 4. dnevno sejanje...katastrofa, kretenizem, idiotizem od skripte. Brez odjemalcev in z zgrešeno skripto je stran totalno neuporabna...ponudba pa ni omembe vredna...donacije 0.0%, sponzorji pa so očitno prišli k pameti in se ga izogibajo...moraš biti resnično tele, da vlagaš v private tracker brez obiska.
Za primerjavo...
trenutno online:
Torrent.si 37 uporabniki
Partis.si 3.329 uporabnikov
Toliko uporabnikov, kot jih ima Partis v 1 uri, jih Torrent.si nabere v 48.urah...zadnjih 24 ur je bilo prisotnih le 1.744 članov, pa še to le firbci
Škoda časa za to stran...
Za primerjavo...
trenutno online:
Torrent.si 37 uporabniki
Partis.si 3.329 uporabnikov
Toliko uporabnikov, kot jih ima Partis v 1 uri, jih Torrent.si nabere v 48.urah...zadnjih 24 ur je bilo prisotnih le 1.744 članov, pa še to le firbci
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: ŠkodaČasa ()
Te matra depresija? Tak lepo vreme je, pojdi ven na sonček.
Da se ti da nov profil ustvariti...
treker ::
LoL... tornado.
Ene pet dni nazaj sem obiskal to stran in je pisalo, da stran ukinjajo zaradi kršanja avtorskih pravic :)
Ene pet dni nazaj sem obiskal to stran in je pisalo, da stran ukinjajo zaradi kršanja avtorskih pravic :)
polpo ::
rofl.
Anyway, včer sm jo najdu k sm iskal torrent "na žaru" od Pahorja :D
In to je vse kar imajo od Popa
Saj je tudi na Partis-u (iskalni seveda ne najde, se jih pa najde pod uporabnikovimi naloženimi torrenti) -> uporabnik 1533346
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: polpo ()
shadeX ::
Žlathna štorja prva sezona, od planet tv (se tudi zgubi na partisu). To je pa res vse kar majo :D
Polde911 ::
bambam20 ::
šernk ::
mah stran je še nekako za preživet (ok tist H&R modul je katastrofa nastavljen ker ne dopušča absolutno nobenih odmikov od teorije - večkrat se mi zgodi da pri komu nastavljam PC...pa potegnem dol kak program prek torrenta (par MB) in trenutni modul bi mi navkljub par TB uploada onemogočil download da niti istih programov ne bi upal odsejat potem iz mojega računalnika xD )
huje je to: na strani najdeš natančno 41 fullHD filmov
ko pa prideš do točke ko še 3/4 serij ne najdeš gor zaključiš zgodbo. enostavno smrt na obroke.
huje je to: na strani najdeš natančno 41 fullHD filmov
ko pa prideš do točke ko še 3/4 serij ne najdeš gor zaključiš zgodbo. enostavno smrt na obroke.
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
r3Qui3m ::
če bi bila včeraj ob 19:35:48 dosegljiva nebi to napisal
A ti skoz gor "visiš" in nas boš odslej vsakič, ko kako minutko ne bo delalo, obvestil? :)
hojnikb ::
Zaradi okvare strojne opreme stran trenutno ni dosegljiva. Pridemo kmalu nazaj...
verjetno je mat polila "server" z mountain dew-om
#brezpodpisa
urbybaby ::
en vas očitno mora. ker je blo več kot minutko.
Meni je všeč ta portal, ker so slovenski podnapisi kar zraven filma, tako ne rabiš še s tem se ukvarjat. Minutka gor ali dol. :)
dr.Akula ::
@Mare2 Nimam nič proti torrent.si, ampak da ti, ki si več kot očitno nekako povezan s to stranjo, odgovoriš s tako posladkano in nesmisleno izjavo, je pa patetično.
ni podatka
sandmodnigga ::
@Mare2 Nimam nič proti torrent.si, ampak da ti, ki si več kot očitno nekako povezan s to stranjo, odgovoriš s tako posladkano in nesmisleno izjavo, je pa patetično.
Sranje se reklamira samo.
MPlayer in tudi verjetno drugi imajo vgrajeni iskalnik podnapisov. Dva klika, pa jih imaš.
PS Kar se pa tiče teh Partis like podnapisov, je pa tako kot s CAM verzijami filma. Negledljivo(neberljivo, če res nisi slep. Se ti bolj splača gledati s tujimi podnapisi.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: sandmodnigga ()
Nisem nič povezan. Mogoče si ti s partisom in hočeš moralizirat. :)
OvCa77 ::
A bi bil kdo tako prijazen in mi poslal na zs kodo oz invajt.
Laptop: Probook 440 G3 | i5-6200U | 12GB DDR3L | SSD Plus 240GB
Desktop: Ryzen 1600X | Gigabyte AX370 K3 | 8GB DDR4 | MX100 256GB
Desktop: Ryzen 1600X | Gigabyte AX370 K3 | 8GB DDR4 | MX100 256GB
kozorog ::
Kako log-in na torrent.si.Nikakor negre prijava niti ne povrnitev gesla le zakaj ?Možno kdo od admin naredit reset ?Če ga sam naredim negre.Isto od odsotnosti prejšnič ko je bil Torrent.si dolgo v nedelovanju..je bilo isto negre login ne reset.So mi admini poštimal potem račun.Help me.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kozorog ()
Spc ::
Trenutno so zgleda offline, kajti strani sploh ne odpre.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Spc ()
Machete ::
heh, ste smešni, itk vsi kradete scenske relise...
Mah slovenski groupi so itak malo posebni, pač smo majhni. Sem zasledil že moje ripe preimenovane (ala 01_-_band_-_track_-_jakagrupa) z bulk rename utility ali nečem podobnim.. Čist po naklučju slučajno, nisem niti delal scenskih relisov ali preverjal ali, da bi me motilo ampak smeh vseeno .. :]
Že leta nazaj sem bil povabljen da bi ripal določeno zvrst oz. podzvrst za eno dokaj znano (neslovensko) skupino, ampak sem vljudno odklonil, ker so mi bila vsa ta pravila teh bratovščin dokaj tuja in otročja (pač nimam tega špila v sebi) in tudi vedel sem, da bi rabil ful več časa (in € konec koncev) potem v to vložit. Da bi pa druge relise preimenoval, mi je bilo pa že takrat smešno :D ok sry offt., samo sem malo za nazaj bral..
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
strom_15 ::
To je super. Samo je škoda, ker je malo odjemalcev in potem takoj dobiš opozorilo za H&R. Vem samo to da so SLO4U na partisu bana (po njegovi želji), saj se je skregal z metalcamp-om.
sandmodnigga ::
Ratio master reši vse probleme. Ne moreš forsirati nad tiste z malim uploadom enaka pravila kot jih imajo ta veliki. Kot da bi nekomu, ki je na socialni rekel, da mora vsak mesek zapraviti 800 EUR.
N0t0ri0us ::
Mišljeno je tako.. kolikor dobiš, toliko lahko porabiš...
Če imaš 1000€ denarja, ga lahko porabiš 1000€. Če ga pa imaš 5000 ga pa lahko porabiš 5000.
Nihče ni primoran vsak mesec potegnit 50gb krame...
Če imaš 1000€ denarja, ga lahko porabiš 1000€. Če ga pa imaš 5000 ga pa lahko porabiš 5000.
Nihče ni primoran vsak mesec potegnit 50gb krame...
Tonca ::
@čistilec, ali lahko prosim še meni zrihtaš povabilo za Torrent.si.
Moj mail: markoton96@gmail.com
Moj mail: markoton96@gmail.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Kaj se je zgodilo z Mojblink-om ? (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 264260 (113463) | metalcamp1 |
» | Problem z javo?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1034 (739) | 111111111111 |
» | Hotfile bo plačal 80 milijonov dolarjev in mrknilOddelek: Novice / Avtorsko pravo | 9211 (7425) | digitalcek |
⊘ | Težave s PartisomOddelek: Omrežja in internet | 5361 (4852) | jurre |