Forum » Programska oprema » Konfiguracija bitcoin minerja
Konfiguracija bitcoin minerja
freesty ::
Evo po enem mesecu dobil grafe. Situacija pa je sledeca:
Ko priklopim ekran na prvo grafo mi minira po pricakovanjih, vendar se ta prva grafa na katero je monitor priklopljen prevec greje. Dosega preko 90°C medtem, ko drugi dve do 75°C. Zato bi rad uporabljal integrirano grafiko za monitor, ostale 3 pa za mining.
Kako to izvedit?
Sedaj je situacija taksna, da imam sliko preko integrirane, vendar mi minirajo samo 2 grafi, tista primarna pa idla oz. minira z idle frekvencami.
Ce ugasnem rudarjenje mi kaze frekvence grafik 500, 300, 300. Torej tista prva deluje kot, da je gor priklopljen ekran.
V bios z monitorjem na integrirani NE pridem, tema na ekranu dokler ne pride v windowse. V windowsih manjkajo podatki o graficnih karticah, v afterburnerju ne gre nic nastavljat.
Help?
Ko priklopim ekran na prvo grafo mi minira po pricakovanjih, vendar se ta prva grafa na katero je monitor priklopljen prevec greje. Dosega preko 90°C medtem, ko drugi dve do 75°C. Zato bi rad uporabljal integrirano grafiko za monitor, ostale 3 pa za mining.
Kako to izvedit?
Sedaj je situacija taksna, da imam sliko preko integrirane, vendar mi minirajo samo 2 grafi, tista primarna pa idla oz. minira z idle frekvencami.
Ce ugasnem rudarjenje mi kaze frekvence grafik 500, 300, 300. Torej tista prva deluje kot, da je gor priklopljen ekran.
V bios z monitorjem na integrirani NE pridem, tema na ekranu dokler ne pride v windowse. V windowsih manjkajo podatki o graficnih karticah, v afterburnerju ne gre nic nastavljat.
Help?
http://www.youtube.com/watch?v=5hfYJsQAhl0
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PC se prižge, ekran pa ne (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 15207 (13769) | Berni_01 |
» | Kaj s starim računalnikom?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2208 (1333) | Bye |
» | Asus M4A89GTD Pro matična ploščaOddelek: Strojna oprema | 4237 (3855) | iphoneecko |
» | Mašina se ne zaženeOddelek: Pomoč in nasveti | 951 (850) | Xserces |
» | XP->Vista izboljšave in popravki (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 6485 (3396) | MrStein |