Forum » Izdelava spletišč » Slider Pro - potrebujem pomoč
Slider Pro - potrebujem pomoč
merat ::
Stranka, za katero delam spletno stran ima posebne zahteve glede sliderja. Uporabljam Slider Pro za Wordpress.
Slike, oz. slider mora na levi strani segati izven strani. Poskusil sem že vse mogoče, a brez uspeha. Avtor sliderja pravi, da nima časa za custom work.
Ali mi lahko kateri od vas pri tem pomaga? Opravljeno delo seveda plačam.
Več informacij na info@merat.si
Lep pozdrav
Slike, oz. slider mora na levi strani segati izven strani. Poskusil sem že vse mogoče, a brez uspeha. Avtor sliderja pravi, da nima časa za custom work.
Ali mi lahko kateri od vas pri tem pomaga? Opravljeno delo seveda plačam.
Več informacij na info@merat.si
Lep pozdrav
merat ::
Mail sem objavil zato, da lahko zainteresiranim pošljem vse podatke, vključno s povezavami na stran, ki je v delu.
Zaradi naročnika si ne morem dovoliti javne objave, zato vas prosim za razumevanje.
Pošljite mi mail in vam bom poslal povezavo.
Lp
Zaradi naročnika si ne morem dovoliti javne objave, zato vas prosim za razumevanje.
Pošljite mi mail in vam bom poslal povezavo.
Lp
Marino88 ::
Premakni div z sliderjem na vrh (najverjetneje takoj za menijem). Če to ne deluje razdeli slider na več divov, nastavi id in v css prvega nastavi na z-index 1, drugega pa na z-idenx -99, po potrebi uporabi več divov.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako se lotit? (php MySql)Oddelek: Izdelava spletišč | 1392 (872) | technolog |
» | Zatikanje divx filmovOddelek: Pomoč in nasveti | 1404 (1201) | cyber |
» | DivXOddelek: Zvok in slika | 1091 (891) | matevzm |
» | DivX filmiOddelek: Pomoč in nasveti | 1858 (1513) | teac |
» | Predvajanje DivX-ov na slabsin masinahOddelek: Zvok in slika | 1631 (1462) | Alec999 |