Forum » Izdelava spletišč » Jommla
Jommla
GALINTECH ::
Lep pozdrav ( again )
Majhno vprašanje.
Včeraj namestil Joomlo 3.2, osnovna stran , ki jo naložiš je katastrofa glede na to kaj vse dobiš zraven - članki ter zavihki ...
Ali je varno, če izbrišem vse članke ter zavihke, da imam potem ''blank page''? Ker se mi je že zgodilo to, da sem zbrisal en zavihek in potem spletna stran ni delovala - ups.
LP
Majhno vprašanje.
Včeraj namestil Joomlo 3.2, osnovna stran , ki jo naložiš je katastrofa glede na to kaj vse dobiš zraven - članki ter zavihki ...
Ali je varno, če izbrišem vse članke ter zavihke, da imam potem ''blank page''? Ker se mi je že zgodilo to, da sem zbrisal en zavihek in potem spletna stran ni delovala - ups.
LP
- premaknil iz Omrežja in internet: bluefish ()
Goran's Blog ::
Članke in menije lahko izbrišeš ne vidim problema.
Potem narediš pač nove.
Praviš, da je katastrofa. To je zato ker si sam naložil pri namestitve te stvari, namesto clean joomlo.
Potem narediš pač nove.
Praviš, da je katastrofa. To je zato ker si sam naložil pri namestitve te stvari, namesto clean joomlo.
GALINTECH ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Težava Microsoft-Windows-Kernel-Power (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 8313 (5323) | Anney |
» | SSD upgrade: BIOS najde disk, windows inštalacija ne (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 20341 (2579) | Mare2 |
» | joomla (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 14366 (10220) | betmen |
» | joomla - pomočOddelek: Izdelava spletišč | 2248 (1913) | blackwing |
» | RAM (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 7287 (6547) | Mr.Nice |