Forum » Pomoč in nasveti » Kam dati vdi (SSD ali HDD)
Kam dati vdi (SSD ali HDD)
zhigatsey ::
Živjo,
Namen imam kupiti SSD disk in v prenosniku bom imel na ssd-ju nameščen sistem (linux), zraven pa bom imel še hdd (seveda ustrezen SSD/HDD partitioning scheme). Na prenosniku bi virtualno poganjal tudi Windows 7 (VirtualBox), pa me zanima kje bi imel shranjeno sliko virtualnega diska. Na ssd-ju poleg sistema ali na hdd-ju. Kaj bi bilo boljše, hitrejše itd...
Hvala za odg...
Lp
Namen imam kupiti SSD disk in v prenosniku bom imel na ssd-ju nameščen sistem (linux), zraven pa bom imel še hdd (seveda ustrezen SSD/HDD partitioning scheme). Na prenosniku bi virtualno poganjal tudi Windows 7 (VirtualBox), pa me zanima kje bi imel shranjeno sliko virtualnega diska. Na ssd-ju poleg sistema ali na hdd-ju. Kaj bi bilo boljše, hitrejše itd...
Hvala za odg...
Lp
zhigatsey ::
Ali lahko pričakujem kaj težav pri kopiranju virtualnega diska iz hdd-ha na ssd. V Virtualboxu moram odkljukati checkbox, da gre za ssd driver in to je to?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | SSD disk vprašanjeOddelek: Pomoč in nasveti | 1454 (1212) | hojnikb |
» | Kakšen je natančen postopek.instalacija win na ssd diskOddelek: Pomoč in nasveti | 6868 (5767) | creed |
» | SSD samsung data migrationOddelek: Pomoč in nasveti | 514 (445) | teknoslo |
» | Windows 7 (SSD) in Ubuntu 12.04 (HDD)Oddelek: Operacijski sistemi | 926 (805) | Gates |
» | Intel odpravlja napake v SSD-jih serije 320Oddelek: Novice / Diski | 6162 (4883) | 3furious |