Forum » Zvok in slika » Wifi povezava TV z laptopom
Wifi povezava TV z laptopom
bhocevar2000 ::
Sprašujem:
Ali obstaja kakšna WIFI zadeva s katero bi lahko LCD TV ( nima bluetootha ali podobne stvari- TV je star cca 6 let) povezal z laptopom. Vem da ga lahko povežem preko kablov, ampak jaz bi bil rad bolj komot in bi imel to WIFI , če je mogoče ?
Torej, da bi mi TV služil v bistvu kot monitor za gledanje filmov, slik , ki jih imam na laptopu.
V BIG BANGU mi je en prodajalec ( preko telefona) omenil neke multimedijske postaje, ampak meni se niti sanja ne, kaj je to ??
TV je HD, ima kup enih priključkov ampak WIFi ali bluetootha pa nima vgrajenega.
Hvala za vsak odgovor.
Ali obstaja kakšna WIFI zadeva s katero bi lahko LCD TV ( nima bluetootha ali podobne stvari- TV je star cca 6 let) povezal z laptopom. Vem da ga lahko povežem preko kablov, ampak jaz bi bil rad bolj komot in bi imel to WIFI , če je mogoče ?
Torej, da bi mi TV služil v bistvu kot monitor za gledanje filmov, slik , ki jih imam na laptopu.
V BIG BANGU mi je en prodajalec ( preko telefona) omenil neke multimedijske postaje, ampak meni se niti sanja ne, kaj je to ??
TV je HD, ima kup enih priključkov ampak WIFi ali bluetootha pa nima vgrajenega.
Hvala za vsak odgovor.
d4vid ::
Mislim, da je Intel pogruntal tako zadevo, mislim da jo ponuja kar nekaj laptopov iz Hoferja (nisem pa prepričan, mislim, da sem videl v reklamah), imenuje se WiDi (Wireless Display)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Telefon kot modem/repeatorOddelek: Pomoč in nasveti | 883 (632) | chelsea boy |
» | Vzpostavitev domačega omrežjaOddelek: Strojna oprema | 1594 (1443) | Cofko Cof |
» | Prenos fajla na Android - Wifi DirectOddelek: Mobilne tehnologije | 2382 (2270) | Jst |
» | Wifi problemOddelek: Operacijski sistemi | 1152 (781) | Icematxyz |
» | Wi-Fi konkurenca BluetoothuOddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 3912 (3214) | m47hingi |