Forum » Pomoč in nasveti » CD-RW in snemanje pa Nero
CD-RW in snemanje pa Nero
Cokolesnik ::
Imam recimo CD-rewritable (cd ki ga lahko veckrat zbrisem in gor spet posnamem) in me zanima, ali nanj kaj vpliva ce recimo snemam nanj en image (ISO, NRG, BIN), saj Nero v tem primeru ne omogoca pecenja na cd brez zakljucitve ampak nanj skopira podatke in ga zakljuci.
No po moji logiki, ce kasneje izberem Erase rewritable, se vse zbrise in vse skupaj sploh nima veze - da je pac vseeno ali nekaj pecem in ne zakljucim peke ali pa jo zakljucim. Itak se vse komplet zbrise ob brisanju te cd-rw plosce.
Ker v intersparu mi je reku, da nikol ne smemo CD-RW zakljucit. Sam men se zdi da sem to parkrat naredu pa je CD bil se vedno popolnoma funkcionalen v enakem obsegu kot prej. Al se motim?
Kaj pravite?
No po moji logiki, ce kasneje izberem Erase rewritable, se vse zbrise in vse skupaj sploh nima veze - da je pac vseeno ali nekaj pecem in ne zakljucim peke ali pa jo zakljucim. Itak se vse komplet zbrise ob brisanju te cd-rw plosce.
Ker v intersparu mi je reku, da nikol ne smemo CD-RW zakljucit. Sam men se zdi da sem to parkrat naredu pa je CD bil se vedno popolnoma funkcionalen v enakem obsegu kot prej. Al se motim?
Kaj pravite?
MadMax ::
Interšpar?
Ja, ti kar upoštevaj njihov nasvet.
Oni so vsi po vrsti priznani računalniški strokovnjaki.
BWAHAHAHAHA
Ja, ti kar upoštevaj njihov nasvet.
Oni so vsi po vrsti priznani računalniški strokovnjaki.
BWAHAHAHAHA
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kam na malico, manjše menze ali večje trgovske centre (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 16073 (8136) | fosil |
» | Kje lahko začasno pustiš stvari v LJ?Oddelek: Loža | 2632 (1934) | [D]emon |
» | Merilec porabe električne energije + razdeliciOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 17031 (8357) | mihecpegec |
» | Kje kupiti prazne cd škatlice -slim.Oddelek: Kaj kupiti | 2792 (2535) | Kami |
» | Računalnik iz InterSpara (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6577 (4049) | alum |