» »

Zvočniki in pisalna miza

Zvočniki in pisalna miza

menjalnik ::

Imam zvočnike Logitech x210 in imam par vprašanj :) Pisalno mizo imam iz treh polic, na zgornji imam monitor, miško in tipkovnico, na spodnji pa imam računalnik(kišto), čisto spodaj je pa še nekaj prostora, tam imam svoje tačke

Sedaj pa pride nizkotonski zvočnik, čisto spodaj pod mizo na tleh ni prostora in ga imam v woofer v leže, da sploh pride spodaj, zraven računalnika ga nočem dati, ker ni dobro za disk?(vibracije pa to) čisto zgoraj mi pa nekako ne paše, razen če... Kaj pravite kam se najbolj splača postavit, a ni neko pravilo pod mizo? moti me edino, ker je postrani.

Sedaj pa še vprašanje, je možno woofer skurit? Ali ima ojačevalec kakšno funkcijo, ki blokira, če hoče prevelik tok teči skozi?

Hvala

Unknown_001 ::

Za woofer je po mojem čisto vseeno kje je. Jaz ne opazim razlike če ga pod posteljo dam.
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?

Begabt

Zgodovina sprememb…

d4vid ::

Sedaj pa še vprašanje, je možno woofer skurit? Ali ima ojačevalec kakšno funkcijo, ki blokira, če hoče prevelik tok teči skozi?

Če so to zvočniki za PC ali pa kakorkoli v kompletu, bi ti moglo delat brez problema in ne bi smelo ničesar skurit (čeprav se mi je na poceni 5.1 zvočnikih že zgodilo da je čip odletu), če je pa DIY varianta, avtoakustika vezana na PC ali kako drugače, pa ne šponaj do konca če je ojačevalec močnejši od wooferja. Glej RMS moč.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Dobra masa avto ojačevalca

Oddelek: Zvok in slika
497341 (5867) Scorpia
»

Računanje moči pri zvočnikih 2

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
496902 (6500) einstein :P
»