Forum » Loža » Nakup letalske karte Paypal
Nakup letalske karte Paypal
lilypad ::
Živjo!
Zanima me, če kdo ve kateri spletne strani/posredniki za nakup letalskih kart omogočajo uporabo Paypala? Želim namreč kupiti letalsko karto za Adrio iz tujine, z Viso Electron pa brez čitalca nakup ni več mogoč. Hvala za vaše odgovore.
Zanima me, če kdo ve kateri spletne strani/posredniki za nakup letalskih kart omogočajo uporabo Paypala? Želim namreč kupiti letalsko karto za Adrio iz tujine, z Viso Electron pa brez čitalca nakup ni več mogoč. Hvala za vaše odgovore.
flbroker ::
Pokliči in vprašaj če lahko kupiš karto po telefonu ali pa greš osebno tja. Nisem zasledil da bi kdo ponujal plačilo preko PayPal-a.
bzp ::
Visa Electron lepo deluje tudi brez čitalca, je pa mogoče odvisno pri kateri banki si?
Vem da sem na Lufthansi enkrat plačal karte prek paypala, pa ker so oboji z Adrio v Star Alliance, mogoče lahko prek njih kupiš karto za Adrio?
Vem da sem na Lufthansi enkrat plačal karte prek paypala, pa ker so oboji z Adrio v Star Alliance, mogoče lahko prek njih kupiš karto za Adrio?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Letalske karte - povratek isti daOddelek: Loža | 874 (704) | BlaY0 |
» | PayPal in kreditne kartice v javni upraviOddelek: Problemi človeštva | 2048 (1546) | dronyx |
» | Rabim poceni letalsko karto za florido :/Oddelek: Loža | 14739 (10675) | nodrim |
» | Najcenejši leti do Pariza in vse Informacije o temOddelek: Loža | 9260 (7196) | inferno666 |
» | Najceneje do LondonaOddelek: Loža | 10281 (7769) | innerspace |