Forum » Pomoč in nasveti » več monitorjev na eni grafični
več monitorjev na eni grafični
nkgacm ::
LP
Na svojem PC-ju imam priklopljene 3 monitorje ( 2x LCD + TV ). Vendar mi delujeta največ 2 hkrati in ko preklapljam mi na primarnem desktopu vedno spremeni resolucijo. Ker se v te zadeve ne razumem najbolj me zanima kateri program uporabljate za nastavitve večih monitorjev. Hvala!!
Na svojem PC-ju imam priklopljene 3 monitorje ( 2x LCD + TV ). Vendar mi delujeta največ 2 hkrati in ko preklapljam mi na primarnem desktopu vedno spremeni resolucijo. Ker se v te zadeve ne razumem najbolj me zanima kateri program uporabljate za nastavitve večih monitorjev. Hvala!!
Senitel ::
Katera grafična? Kateri priključki? Kater OS?
Sicer pa ne rabiš nobenih posebnih programov (oziroma ti za ta opis težave itak ne bodo pomagali).
Sicer pa ne rabiš nobenih posebnih programov (oziroma ti za ta opis težave itak ne bodo pomagali).
ender ::
Tudi če je eden od priključkov DisplayPort, še ne pomeni, da bodo šli gor trije monitorji. Če imaš on-board kartico, lahko vklopiš še to, in nanjo priključiš en monitor (če ti ob tem začne računalnik zmrzovati, moraš on-board kartico nastaviti kot primarno - to je problem določenih Intelovih grafičnih gonilnikov).
There are only two hard things in Computer Science:
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
nkgacm ::
Grafična je ATI Radeon ( nisem ziher katera serija) , OS win7, izhodi pa so DVI, VGA in HDMI. Sliko dobim na vse, vendar samo 2 naenkrat. Saj ne da bi nevem kolikokrat uporabljal vse 3 monitorje ( še dva samo občasno ), vendar me zanima če mi lahko predlaga kaki dober program za urejanje.
Dr_M ::
Program ti tukaj nic ne pomaga, ce hoces vse tri monitorje naenkrat aktivne. Za to potrebujes aktivni display port v hdmi/dvi pretvornik. Se ga da dobit ze za okoli 20€.
lonewolf_ ::
Jaz tudi sprobavam zdaj spravit 3 gor pa mi nikakor ne rata. Imam pa dva na DVI pa glavnega preko HDMI. Z dvema ni problema, tretjega pa ni šans. Edina rešitev je torej DP ?
R7 5700G + NH-U12P SE2 | Ballistix 2x8Gb 3000MHz
Mortar Titanium | P1 500GB | Exos 3TB | SSD MX500 1TB
beQuiet 700W Gold | Fractal Design Define S
lonewolf_ ::
Heh pa od teh tisočkrat sem zdaj prvič slišal hvala. (za tisočprvič)
R7 5700G + NH-U12P SE2 | Ballistix 2x8Gb 3000MHz
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Trije monitori - znanstvena fantastika? (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 11899 (9375) | PrimozR |
» | Linux in 3 monitorjiOddelek: Kaj kupiti | 877 (745) | alessio2 |
» | trije monitorji na en računalnikOddelek: Zvok in slika | 7051 (6303) | Janac |
» | priklop treh monitorjev na ATI vga (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 8486 (7618) | frudi |
» | 3-je monitorji - kako?Oddelek: Strojna oprema | 1971 (1672) | opeter |