» »

Artisteer

Artisteer

GALINTECH ::

LP

Zanima me, če ima kdo izkušnje s sledečim programom?
Zgleda še kar mikavno

jugostyle ::

Pozdravljeni

Na začetku se mi je zdel zelo neuporaben program. S časoma uporabe sem ga "skontal" in zdaj ga redno uporabljam za predloge za Joomlo in sem se ga zelo fajn navadil. Če potrebuješ kakšno pomoč glede artisteerja me lahka vprašaš...

lp

MasterKiD ::

Dober program, vendar ni za neke profesionalne teme.

Ga uporabljam že par časa samo občasno ''zašteka'' brez razloga ... ima pa dosti funkcij za neko začetniško stran.

jugostyle ::

Pri piratski verziji ponavadi zašteka.

Če se ga fajn naučiš, lahka iz njega delaš čuda za Joomlo predlogo. Do zdaj sem lahka z artisteerju naredil vsako predlogo po želi stranke

duimstra ::

Tako ja, za Joomlo ga js uporabljam (delam malo spletne strani "zraven") in je bomba.
Za manj zahtevne stranke (spletne strani tja do 700 EUR) je odlicen, ker res hitro generiras nek unikaten design.

Aha ok sprašujem malo kakšne imate izkušnje da vidim, če lahko sam ustvarim spletno stran ali bom moral ''profesionalcem'' dati.

Netrunner ::

GALINTECH je izjavil:

Aha ok sprašujem malo kakšne imate izkušnje da vidim, če lahko sam ustvarim spletno stran ali bom moral ''profesionalcem'' dati.

Vsakdo lahko ustvari spletno stran. Odvisno je na kakšnem nivoju jo želiš imeti.
Doing nothing is very hard to do... you never know when you're finished.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

izdelava spletne strani, nasveti (strani: 1 2 )

Oddelek: Izdelava spletišč
8016075 (9891) Netrunner
»

Artisteer problem

91381 (1125) cyborg077
»

Joomla template-s

122097 (1706) cryptozaver
»

Optimalno gostovanje za joomlo?

476479 (4011) jelly
»

Internetna stran VS letna karta za fitnes. (strani: 1 2 )

8014059 (11217) Jeronimo

Več podobnih tem