» »

Joomla template-s

Joomla template-s

psyke ::

Kje naj kupim kak dober joomle template? Delal bom stran za firmo pa jo hočem sam naredit/predelat. Kake izkušnje rabim in s katerimi programi morem znat delat?
Gledal sem na templatemonster pa majo kar nekaj vredu templateov. To bo enkratni projekt, ker drugače se ne ukvarjam z izdelavo spletnih strani, zato bi pač kupil en template za recimo 60-120$ in to je to.
A je to težko predelat? Recimo da so kaki efekti na slikah itd.. zdaj če ti menjaš sliko, bo efekt ostal ali je to vse prirejeno v kakih grafičnih programih?
Drugače z grafičnimi programi kar znam delat, o izdelavi spletnih strani se mi pa ne sanja in niti nimam časa da bi se učil php ali nevem kaj vse... hočem na čimbolj easy način skoz prit :P
enkrat sem postavl že eno joomle stran pa se mi ni dalo urejat lol - no v glavnem - laufalo je :P

najbolj me pa zanima, če obstaja kak program s katerim lahko urejaš joomla template v grafičnem načinu? A Artisteer podpira to ali podpiramo samo export v joomla template?? :)

recimo:

http://www.templatemonster.com/website-...

bi to težko bilo predelati? nimam časa da bi se učil html in php in nevem kaj vse pa nameščal neke baze, zato prosim, take nasvete ne rabim, ker vem, kaj bi se moral učiti, če bi se hotel profesionalno s tem ukvarjat ampak to ni moje področje in to je one time zadeva zato bom raje več časa vložil v predelavo, stran pa ni mus da je neki BUM.

PS: če ti kupiš en template - a tisti copyright spodaj lahko zbrišeš ali to mora vse ostati...?
  • spremenil: psyke ()

Vice ::

bi to težko bilo predelati?

Ja bo težko zate.

psyke ::

Vice je izjavil:

bi to težko bilo predelati?

Ja bo težko zate.


tudi če obvladam grafične programe(2d)? Te kocke nebi spreminjal, spremenil bi samo tekst, dal drug logo in druge slike.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: psyke ()

bluefish ::

Da, tudi v tem primeru, ker je za kaj konkretnega potrebno posegati v kodo + tole je narejeno v Flashu.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: bluefish ()

psyke ::

jao :) :) spet se bom moral učiti....(tolk programov sem že dal skozi da me že glava boli). Katere programe bi pa moral znat? Adobe Flash? KAko se vam sploh zdi stran, a je zadosti pregledna tudi za kakšne "starejše" uporabnike interneta in ali bi bilo boljše izbrati kak drug template za firmo? Meni je ta všeč, ker nočem imeti preobsežne predstavitve podjetja ampak le osnovno, nekaj slik, storitve, kontakt in povprašvanje.. to je to :)

c3p0 ::

Stran v flashu je so 2003, odsvetujem.

psyke ::

Če se komu DA in ima čas bi mi lahko priporočal kak template. Prosim. Bom raj vas poslušal kot sebe. Torej je flash out? Meni je vse ql na tej strani, razen anlagalnih časov. To mal upočasni vse skup.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: psyke ()

Tody ::

Če se nočeš učit wordpress in eno temo. Če hočeš fancy teme 30 $ za temo in to je to http://themeforest.net/category/wordpre...

aja za karkoli spremenit boš vseeno moral znati CSS in HTML razen vsebine seveda, pa te plačljive teme majo že nekaj admin oddelka nazaj tko da lahko vlkučiš izklučiš in zamenjaš barve.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Tody ()

psyke ::

saj nekaj malega vem, pa bi se pol naučil... kaj pa je to? http://www.artisteer.com/ ? to je za kaj? :D

haha že se učim html:



ql video :DDD čist beginner

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: psyke ()

Picero ::

Artisteer je neuporabna zadeva. Na templateu forrestu poisci kaksen template za joomlo ali wordpress, ki ti bo vsec in najd nekoga, ki ti jo bo prilagodil. Lahko ti dam tudi kontakt od znanca, ki bi ti predelal in uredil za nekaj 10 EUR.

bazziinga ::

Sam sem "predelal" dva template-a za joomlo, do te meje da sta mi bla dokaj všeč.. Je pa res da sm za to porabu kr neki časa, ker sm šou tut kodo spreminjat ipd... Osebno pa ne maram strani v flashu ker informacije niso tok hitro dostopne...
[url]www.dancers-area.eu[/url]

DOOM_er ::

kje dobiti uporabne template ki so dejansko zastonj za joomlo 1.6. Na netu sem iskal vendar ali so plačljive ali pa mi niso všeč. Gre se za spletno stran od tabornikov tako da bi kkšni zeleni motivi prišli v poštev poleg tega da bi lahko še logo dal nekam v glavo.
Robots will steal your job. But that's OK

cryptozaver ::

Imam težave s prikazovanjem web strani v joomli na nekaterih verzijah IE.

Bi kdo znal pogledat css in ga poštimat ter mogoče še malo preuredit template?

www.minutka.si

ZS


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Izdelava spletne strani

Oddelek: Izdelava spletišč
135827 (3832) Netrunner
»

Artisteer problem

Oddelek: Izdelava spletišč
91321 (1065) cyborg077
»

Izdelava spletnih strani v Photoshopu

Oddelek: Izdelava spletišč
453861 (2909) DiTi
»

ocenite stran (ja spet:)) (strani: 1 2 )

Oddelek: Izdelava spletišč
9214357 (11320) Tody
»

Internetna stran VS letna karta za fitnes. (strani: 1 2 )

Oddelek: Izdelava spletišč
8013342 (10500) Jeronimo

Več podobnih tem