» »

samsung galaxy s4 vs iphone 5s

samsung galaxy s4 vs iphone 5s

candygirl ::

zivjo :)

Zanima me kateri telefon izmed teh 2 bi mi priporocali. telefon nameravam uporabljati predvsem za poslusanje muske,filme,igre, brskanje po netu, socialna omrezja. Hvala ze vnaprej :)

Engineer_ ::

ni odgovora na takšno vprašanje. Razen če začnemo sveto vojno med androidom ter iOS.

Osebno bi rekel da vzemi LG G2. Je boljši, hitrejši od obeh in stane precej manj.
Za filme pa dodaš 7 ali 10 inč tablico, pa prideš na ceno iPhona ;)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Engineer_ ()

Hayabusa ::

Kupiš prenosnika ?

prenosnik ni za v zep :D

Engineer_ je izjavil:

ni odgovora na takšno vprašanje. Razen če začnemo sveto vojno med androidom ter iOS.

Osebno bi rekel da vzemi LG G2. Je boljši, hitrejši od obeh in stane precej manj.
Za filme pa dodaš 7 ali 10 inč tablico, pa prideš na ceno iPhona ;)

sem ze imela LG pa imam slabe izkusnje z njim

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: candygirl ()

blackbfm ::

jaz bi vzel s4 ker je cenejši in ima večji zaslon, torej večja uporabnost čeprav je malo bolj neroden

se je pa za vprašat, če ne bi raje tablice za zgoraj našteto

Engineer_ ::

lg g2 torej. Neprimerljivo boljši od samsung s4.
5.2 inč zaslon, 4 jedrni 2.27 ghz procesor, 3000 mah baterija. Top šit od stroja.
http://www.gsmarena.com/lg_g2-5543.php

http://www.telekom.si/zasebni-uporabnik...

Če bi res rada na telefonu gledala filme pa poglej samsung note 3 ki ima 5.7 inč zaslon, zmogljiv pa je isto kot LG G2.
http://www.telekom.si/zasebni-uporabnik...

ps.: iphone 5s ima samo 4 inč zaslon kar je nenormalno premajhno za gledanje filmov.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Engineer_ ()

blackbfm je izjavil:

jaz bi vzel s4 ker je cenejši in ima večji zaslon, torej večja uporabnost čeprav je malo bolj neroden

se je pa za vprašat, če ne bi raje tablice za zgoraj našteto

ne tablice mi pa sploh ne potegnejo :)

bastadu ::

Če izmed teh dveh izbiraš telefon za v žep, potem vsekakor Iphone 5S, S4 je prevelik za udobno nošenje v žepu ...

klinker ::

Noben fon ali tablica niso za filme.
Kar se glasbe tice pa, ima iPhone definitivno najboljsi sound na zvocniku od vsega kar sem slisal do sedaj.
Vsekakor pa raje LG G2 kot pa S4ko, ce ne drugega ker ima LG dosti boljsi servis in v primeru kake napake bos lazje uveljavla garancijo.

blackbfm ::

iphone ne more met najboljšega zvoka, že zato ker ima samo mono zvočnik, pa še to usmerjen stran od uporabnika

hint: htc one

Sami ::

Če je govora že o drugih telefonih, potem seveda Nexus 5, nimas kaj razmišljat.
970A-UD3P,AMD FX 8350,16GB DDR3\1600,RX480 8GB,Tt 750W

LJ4L ::

Iphone. Moje mnenje je jasno. Razlogi: dizajn, preprostost, kvaliteta, funkcije, uporabniški vmesnik...
LP from LJ

Zheegec ::

Če gledamo, kaj je najbolje glede na ceno, potem vsekakor Nexus5, druge izbire sploh ni. Boljši ekran in delovanje od Galaxy S4, boljši ekran od iPhone 5S,...
Če pa cena ni ovira pa LG G2, čeprav ima malo modificiran Android vmesnik. iPhone je pa za gledanje filmov res malo majhen, čeprav je sedaj v 16:9 formatu. Pa glede na vse skupaj je malenkost drag...

LJ4L ::

Konec koncev imaš pa na iphonu itunese, kjer lahko kupuješ glasbo filme...
LP from LJ

Zheegec ::

LJ4L je izjavil:

Konec koncev imaš pa na iphonu itunese, kjer lahko kupuješ glasbo filme...

Tako, kot Google Play music na vseh Android telefonih? Samo, da je pri Google Play music glasba še brez DRM (zaščite in neumnih omejitev) in imaš lahko glasbo shranjeno tudi v oblaku!?

klinker ::

blackbfm je izjavil:

iphone ne more met najboljšega zvoka, že zato ker ima samo mono zvočnik, pa še to usmerjen stran od uporabnika

Tipicen odgovor nekoga ki gleda samo stevilke v specsih. Treba slisat pa pol govorit. Pri tako majhni napravi en al dva ne igra vloge, ker stereo itak ne bos nikoli slisal, razen ce si ga das tocno pred face.
HTC One je pa edini ki zvuci podobno dobro, ja.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: klinker ()

bobby ::

Nexusa, če je lahko govora tudi o kaki drugi kot samsung in iSkopucalo
Ce eksplicitno ne odgovorim osebam PNG ali PR,..I dont care about your opinion.

Izaso ::

Tudi jaz bi izbral Nexus 5, če pa je že izbor nujen med tema dvema potem pa dam glas Samsungu s4!

wini ::

http://anandtech.com/show/7567/smartpho...

nexus mal šepa v kvaliteti zvoka

bluefish ::

Če bi rada gledala tudi filme, potem S4 ali Nexus 5. Bi znal pa biti iPhone zaradi dimenzij bolj prijeten za uporabo.

StajercSSS ::

klinker je izjavil:

blackbfm je izjavil:

Tipicen odgovor nekoga ki gleda samo stevilke v specsih. Treba slisat pa pol govorit. Pri tako majhni napravi en al dva ne igra vloge, ker stereo itak ne bos nikoli slisal, razen ce si ga das tocno pred face.
HTC One je pa edini ki zvuci podobno dobro, ja.

S takim komentarjem si izpadel totalno budalo. Smo primerjali iPhone 5s in HTC One zvok, pa je zvok na 5s proti One katastrofa. Je bil lastnik iphona po primerjavi zelo razočaran,da ni vzel One, ker mu je bil HTC One prva izbira (dosti se posluša muzka), ampak je vzel iphona,ker si ga je sošolec kupil (lol).

Drugič ne piši na pamet, ampak prej probaj. Jaz svojo trditev lahko hitro dokažem,ti boš pa težko.
Voziš se v formuli, pred tabo je podmornica, za tabo pa vesoljska ladja.
Kako se rešiš iz te situacije?
Rečeš ciganu naj ustavi vrtiljak.

detroit ::

Ti ne svetujem telefona za tako početje spljoh, oko preveč fokusira in potem megleno vidiš okol ko riba. Bog si ga ve v kakšnem času nastopi kratkovidnost
Skero

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Prehod iz Androidnega telefona na iPhone

Oddelek: Mobilne tehnologije
468928 (7853) Aphanisis
»

Je proizvodnja Nexus 5 res končana? (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Android
5024052 (20509) fast1slow
»

Nov telefon, razočaran nad nokio E6

Oddelek: Kaj kupiti
344482 (3059) fosil
»

Kateri pametni telefon?

Oddelek: Mobilne tehnologije
3611718 (9915) lovro535
»

Septembra iPhone 5S in cenejši iPhone 5C (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod
5424051 (20015) blackbfm

Več podobnih tem