Forum » Pomoč in nasveti » minecraft server brez hamachi
minecraft server brez hamachi
nej kralj ::
zanima me kako bi lahko naredil server brez hamachi
koliko močan internet bi rabil da server nebi laggal
koliko močen računalnik bi rabil (ram,procesor,grafična)
prosim za odgovore
koliko močan internet bi rabil da server nebi laggal
koliko močen računalnik bi rabil (ram,procesor,grafična)
prosim za odgovore
6151 ::
da ne rabiš hamachija moraš imeti vse porte odprte
Internet: hmm, za 5 slotov je fajn imeti 0,5mbit/s upload speeda (download ni toliko pomemben). Ne narašča enakomerno glede na število slotov, saj je za 10 slotov že potrebno imeti okoli 2mbit/s povezavo (Govorim iz izkušenj, moj 4mbits/s upload je komaj prenesel 20 slotov, saj je bil 90% časa na 100%) Manj kot je premikanja in nalaganja mape, manjši upload je potreben
+Vsaj 1GB rama brez pluginov, priporočljivo 2GB rama (samo za server). Za 20 ali več slotov priporočam vsaj 4GB rama.
Internet: hmm, za 5 slotov je fajn imeti 0,5mbit/s upload speeda (download ni toliko pomemben). Ne narašča enakomerno glede na število slotov, saj je za 10 slotov že potrebno imeti okoli 2mbit/s povezavo (Govorim iz izkušenj, moj 4mbits/s upload je komaj prenesel 20 slotov, saj je bil 90% časa na 100%) Manj kot je premikanja in nalaganja mape, manjši upload je potreben
+Vsaj 1GB rama brez pluginov, priporočljivo 2GB rama (samo za server). Za 20 ali več slotov priporočam vsaj 4GB rama.
3600 | 32GB | 6800 | 1+3TB
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Merjenje hitrosti downloada/uploada (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Omrežja in internet | 392430 (8988) | dussan |
» | Majhen upload na enem računalniku, dober na ostalih dvehOddelek: Omrežja in internet | 620 (551) | 18zimoni |
» | TeamViewer hitrostOddelek: Pomoč in nasveti | 1403 (1097) | amigo_no1 |
» | Težave z ramiOddelek: Pomoč in nasveti | 1367 (1300) | boogie_xlr |
» | ADSL UPload / Download TEžave !Oddelek: Omrežja in internet | 2002 (1642) | EjTi |