Forum » Mobilne tehnologije » Španija prepaid SIM
Španija prepaid SIM
bojsi ::
Lahko da kdo kakšno priporočilo za prepaid SIM v Španiji (primarna uporaba bo podatkovni prenos)?
forplan ::
Jaz sem uporabljal DigiMobil in sem bil zelo zadovoljen... Klici pa sms niso najcenejši, imaš pa možnost da zakupiš 500Mb za 5€ za en mesec. Imaš možnost polnit tudi preko vise, vendar jaz nisem probal sem kr v lokalnem "internetshop" si nakazal.
Možno da so kaj spremenili v letu dni...
Drugače v Španiji ni najbolj razširjen, ker je to nek romunski operater :) imaš tudi neke ugodnosti potem v Romuniji. Prodajajo kartice pač zastopniki, jaz sem kupil sim kartico v nekem stranskem dolu mesta v eni zanemarjeni delikatesi :) tam ne bi kupil kruha, klobas SIM kartico sem pa. :)
lp
Možno da so kaj spremenili v letu dni...
Drugače v Španiji ni najbolj razširjen, ker je to nek romunski operater :) imaš tudi neke ugodnosti potem v Romuniji. Prodajajo kartice pač zastopniki, jaz sem kupil sim kartico v nekem stranskem dolu mesta v eni zanemarjeni delikatesi :) tam ne bi kupil kruha, klobas SIM kartico sem pa. :)
lp
da se strinjam
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Uradno: junija 2017 konec dragega mobilnega gostovanja v EU, uzakonitev nevtralnosti (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 39271 (34050) | AndrejO |
» | Tožba v ŠpanijiOddelek: Loža | 3229 (1679) | ...:TOMI:... |
» | NSA prisluškovala tudi Špancem in francoskemu predsednikuOddelek: Novice / Zasebnost | 10782 (9047) | Unknown_001 |
» | V Mozambiku obvezna registracija predplačniških mobilnih telefonovOddelek: Novice / Zasebnost | 4014 (3165) | BlueRunner |
» | ukradeni telefoniOddelek: Mobilne tehnologije | 7335 (7335) | Hammer123 |