» »

Samsung počeno steklo

Samsung počeno steklo

barossa45 ::

Zdravo, zanima me če je kdo že menjal samo steklo pri samsungu S3? Najbrs je podobno tudi pri ostalih samsungih.
Predvsem me zanima koliko kvalitetna so ta stekla katera lahko kupiš na bolhi? ker veliko tipkam po telefonu se bojim da se bodo hitro začeli kazati znaki obrabe. Na trenutnem S1 še ni vidnih znakov obrabe zaslona pa ga imam že kar dolgo.
Pa tudi verjetno ni več tako občutljivo na dotik ? razen ce seveda zaliješ nazaj z tistim tekočim lepilom katerim je bilo v originalu skupaj zlimano.
lp.

M-XXXX ::

Sem jih že kar nekaj zamenjal. Stekla so ista kot originalna, le hitreje počijo ker nimajo opore na screen. Občutljivost je podobna/enaka, itak pa jo lahko nastaviš.

mihec87 ::

vzami z ebay je cenej...če te skrbi obraba das zascitno folijo/steklo gor..

Ne maram raznih folij in teh zadev. No saj za teh 15€ si jo zamenam, če pa ne bo kul, pa pol pač zamenam vse.
Koliko pa drugače pa računajo za tako delo? me zanima če se sploh splača sam lotit tega.
Hvala za info ;)

shadeX ::

jaz mam eno viška doma za s3. ti jo prodam za 14€, ker je itak bv da je tam v omari. dobiš še lepilo zravn. :D

Kasne pa je barve, ter kasno lepilo ?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Poškodovanje novega telefona s strani pooblaščenega prodajalca (strani: 1 2 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
7713254 (10329) mat11
»

Sklopka ob prestavljanju

Oddelek: Na cesti
173106 (2328) zk_eu
»

Na Nizozemskem odprli testno kolesarsko stezo iz odpadne plastike (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
5211298 (8055) J.McLane
»

Udoben stol za večurno delo

Oddelek: Pomoč in nasveti
315602 (2157) U2ros
»

Najbolj vzdržljiv laptop

Oddelek: Kaj kupiti
255886 (5208) pegasus

Več podobnih tem