Forum » Pomoč in nasveti » Asus X75VC (ali lahko naložim W7?)
Asus X75VC (ali lahko naložim W7?)
klr20 ::
Kot omenjeno imam prenosni računalnik Asus X75VC serije ... in me zanima ali bi lahko naložil windows 7 ... v splošnih specifikacijah pa piše da lahko samo windows 8 - 8.1 :/
Res je da sem zelo navajen na Windows 7 ... samo ne dobim driverjev za tale windows ...
PROSIM ZA POMOČ ...
Če pa nebo šlo ... pa če mi lahko kdo pomaga z kakšnim res delujočim aktivatorjem za Windows 8.1 ;)
Hvala že v naprej ...
Res je da sem zelo navajen na Windows 7 ... samo ne dobim driverjev za tale windows ...
PROSIM ZA POMOČ ...
Če pa nebo šlo ... pa če mi lahko kdo pomaga z kakšnim res delujočim aktivatorjem za Windows 8.1 ;)
Hvala že v naprej ...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nedelovanje Intel Core i7 4770K in H97M-itx/acOddelek: Strojna oprema | 1857 (1482) | Han |
» | Windows 8.1 na prenosnikuOddelek: Pomoč in nasveti | 2810 (1790) | Dober dan |
» | Windows 8.1 ISO uradno na voljoOddelek: Operacijski sistemi | 11191 (9146) | Qushaak |
» | Pravi razlog, zakaj je Microsoft preskočil Windows 9 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 42563 (35940) | Key Quest |
» | Windows XP na Intel Celeron-u (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 9783 (8963) | Qushaak |