Forum » Operacijski sistemi » Windows XP na Intel Celeron-u
Windows XP na Intel Celeron-u
amacar ::
Ja, ampak na mojem skoraj 4 leta starem prenosniku se niso obnesli. Mi je prekinilo povezavo po 10minutah tako na wifi kot preko kabla. Sem potem pobrisal te driverje in dal zadnje uradne za windows 7 iz leta 2010, pa zadeva špila.
hojnikb ::
Za wifi atheros in podobna jajca so šoferji v w8.1?
So. Če pa niso, pa koristiš tiste za Win7
#brezpodpisa
solatko ::
Na Acer one ni bilo nobenih težav, že pri instalaciji, sem se povezal na wi-fi, vsi ostali gonilniki so se tudi naložili, edino mi določene stvari ne delujejo, zaradi preslabe grafe.
Tisto kar ni podprto, v Metroju tudi ni kvadratkov (sicer uporabljam IOBIT Start).
Na mašinci se da normalno delat enostavne stvari. Nihče pa ne more razmišljat o uporabi 10+ zavihkov, 3 you tube filme..., na Atomu 270 in 1,5GB spomina.
Prej je bil na vseh sistemih tako neodziven, da sem ga mislil dat v razhod.
Tisto kar ni podprto, v Metroju tudi ni kvadratkov (sicer uporabljam IOBIT Start).
Na mašinci se da normalno delat enostavne stvari. Nihče pa ne more razmišljat o uporabi 10+ zavihkov, 3 you tube filme..., na Atomu 270 in 1,5GB spomina.
Prej je bil na vseh sistemih tako neodziven, da sem ga mislil dat v razhod.
Delo krepa človeka
dxx ::
sem dal še na pol slabši procesor ssd in je bla razlika opazna.. so yeah :)
Se strinjam, tudi sam sem pred nekaj časa s SSDjem močno pohitril prastarega intel Atom-a (diamondville), pa sem ga tudi uporabljal izključno za browsing in youtube. Sedaj je atoma nadomestil prav celeron.
zanhor2 ::
Sem probal windows XP in Windows 7. Ostal bom na windowsu 7 saj deluje zelo lepo skoraj isto kot Windows XP
Hvala vsem za pomoč
Hvala vsem za pomoč
Qushaak ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kateri OS za "slab" prenosnik?Oddelek: Pomoč in nasveti | 5759 (5055) | GTX970 |
» | Win 8 / Win 7 ? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 17639 (16131) | solatko |
» | windows 8.1 (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 17655 (11759) | solatko |
» | Windows 8 na starejšem računalniku (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 6293 (5348) | solatko |
» | Kateri OS za prenosnik AMD Turion 64 X2 Mobile TL-60??? (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 11774 (10209) | T_F_7 |