Forum » Navijanje » Kje je množilnik pri QDI Kudoz7
Kje je množilnik pri QDI Kudoz7
Groovy ::
.... v biosu ga ne najdem, pravtako ne na plati... help
procesor Duron 900...
procesor Duron 900...
I am the captain of my soul
MartnKrp ::
Mora bit na plati...poglej v navodila!
Kolko sem videl po sliki tvoje plosce (www.qdigrp.com), se mi zdi da je isto kot pri moji (KuDoz 7E/333X)...torej dvojni jumperji za multiplier: eni so tam pri prikljucku za napajanje, drugi pa poleg baterije. Menda so 4 jumperji na obeh mestih. Poglej v navodila za plato, ce jih nimas, pa jih na njihovi strani dol potegni. Pri meni gre multiplier do 12.5x in imam odklenjenega XP 1700->2000.
Kolko sem videl po sliki tvoje plosce (www.qdigrp.com), se mi zdi da je isto kot pri moji (KuDoz 7E/333X)...torej dvojni jumperji za multiplier: eni so tam pri prikljucku za napajanje, drugi pa poleg baterije. Menda so 4 jumperji na obeh mestih. Poglej v navodila za plato, ce jih nimas, pa jih na njihovi strani dol potegni. Pri meni gre multiplier do 12.5x in imam odklenjenega XP 1700->2000.
Jaffa ::
Mogoče je v gozdu ?
www.markosoft.si | www.markoshop.si
GRYPHON Z87|i7-4770k@4200MHz|16GB VENGEANCE 1866MHz
2x SAMSUNG 850PRO 256GB|GTX960|LIAN LI|BENQ BL3201PT 4K
GRYPHON Z87|i7-4770k@4200MHz|16GB VENGEANCE 1866MHz
2x SAMSUNG 850PRO 256GB|GTX960|LIAN LI|BENQ BL3201PT 4K
smirnof ::
ok, bom kr tle vprašu, da ne bom smetil po forumu:
imam namen odkleniti durona 600, pa vsak drgač prav, kak je to stvar treba izvest. A je dost da samo vse l1 mostičke povežem z svinčnikom pa konec? kaj če svinčnik popusti na enem od mostičkov, a se lohka skur proc?
imam namen odkleniti durona 600, pa vsak drgač prav, kak je to stvar treba izvest. A je dost da samo vse l1 mostičke povežem z svinčnikom pa konec? kaj če svinčnik popusti na enem od mostičkov, a se lohka skur proc?
OwcA ::
@dj kavka: speljevanje teme je prav tako hudobno kot smetenje, še posebaj če gre za tolikokrat obdelano vprašanje kot je odklepanje. Prav tukaj imaš članek o odklepanju, ki je pravilen. Uporabi ga. Če ti ta ne diši imaš v Preberi me povezave na še nekaj tovrstnih člankov.
Otroška radovednost - gonilo napredka.
smirnof ::
a bi mi lohka en človek napisu samo da ali ne (če pofarbaš samo l1 mostičke)?
pol se pa naprej pogovarjajte
pol se pa naprej pogovarjajte
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | How to AMD DuronOddelek: Navijanje | 1844 (1355) | HyperKiller |
» | Navijanje AMD 1GhzOddelek: Navijanje | 2183 (1647) | OwcA |
» | NAVIJANJE DURONA (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 4484 (3749) | SkyNet |
» | QDI plate in overclockanje DuronaOddelek: Navijanje | 848 (747) | nytro |
» | Priporočam: barvanje L7 mostičkovOddelek: Navijanje | 1697 (1331) | Zucko |