Forum » Pomoč in nasveti » kako zagnati laptopa brez tipkovnice
kako zagnati laptopa brez tipkovnice
T-h-o-r ::
laptop - tipkovnica že dolgo časa fuč, v uporabi je bila tipkovnica prek usb, zdaj še ta ne dela
torej, ko se boota je treba vpisati geslo, a tipke ne delajo (razen bakspace, caps lock, num lock)
če mu med bootanjem vzameš štrom, se ob naslednjem zagonu pokažejo opcije - normal, safe mode itd., a tudi tam ni rešitve, ker tipkovnice ne delajo in ni možno izbrati opcije, default osvetljena pa je normally
sem probal drugo usb tipkovnico, pa je isto, zdi se, da je en gumb na original tipkovici skos pritisnjen in onemogoča karkoli počet
kaj predlagate?
torej, ko se boota je treba vpisati geslo, a tipke ne delajo (razen bakspace, caps lock, num lock)
če mu med bootanjem vzameš štrom, se ob naslednjem zagonu pokažejo opcije - normal, safe mode itd., a tudi tam ni rešitve, ker tipkovnice ne delajo in ni možno izbrati opcije, default osvetljena pa je normally
sem probal drugo usb tipkovnico, pa je isto, zdi se, da je en gumb na original tipkovici skos pritisnjen in onemogoča karkoli počet
kaj predlagate?
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?
Duhec ::
Vsako tipko močno večkrat pritisni/močneje tapni. Mogoče popusti.
Odklopi tipkovnico in poizkusi samo z usb.
Odklopi tipkovnico in poizkusi samo z usb.
kako se pa na prenosniku "odklopi" tipkovnico?
je pa nek acer
je pa nek acer
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: T-h-o-r ()
hojnikb ::
zakaj pa ne greš na bolho/ebay in kupiš drugo tipkovnico ?
itk so kompatabilne čez več modelov..
itk so kompatabilne čez več modelov..
#brezpodpisa
mihec87 ::
Šraufat pa najt kabl ki gre na mb in odklopiš...Zdj da ne šraufaš kr neki pogooglaj za ta model čeje kak disassembly manual ipd...
ok, tnx :)
ni pa moj (na srečo) :D
ni pa moj (na srečo) :D
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Lenovo napaka - pomočOddelek: Pomoč in nasveti | 1201 (862) | Riff |
» | HP 4730s - Kako priti v BIOS, če tipkovnica ne dela?Oddelek: Strojna oprema | 1413 (1242) | Pesimist |
» | Prenosni računalnik problem!Oddelek: Pomoč in nasveti | 882 (675) | dejansan |
» | widows xp formatiranjeOddelek: Operacijski sistemi | 1563 (1332) | solatko |
» | No Keyboard detected pri vklopuOddelek: Pomoč in nasveti | 2573 (2573) | k4vz0024 |