» »

Google chrome me izpiše po vsakem restartu

Google chrome me izpiše po vsakem restartu

kitara8 ::

Opis problema:
Imam en nadležen problem ki se pojavlja sedaj kakih 14 dni. Vsakič ko restartiram PC se mi zgodi da me google chrome izpiše in se noče več sinhronizirati (zavihki, priljubljene, razširitve) To me spravlja ob živce da se moram vedno znova prijavljati.
V tisti beležnici v direktoriju kjer je nameščen mi napiše tole: "Could not find exported function RelaunchChromeBrowserWithNewCommandLineIfNeeded"

Specifikacije:
Windows 7 64bit Sevice Pack 1
Google Chrome Različica 32.0.1700.107 m
Antivirus: Microsoft Security Essentials(posodobljen)
CCleaner v4.10.4570(čiščenje za chrome je samo nepotrebni piškotki, in pa prepomnilnik, spletna zgodovina, prenosi, seja)

Kaj sem že naredil:
-Uninstal/Fresh instal
-Pregledal kaj se dogaja s piškotki (ne brišejo se- tudi po drugot ostanem vpisan-npr google+, slo-tech ipd)
-Pobrskal sem po googlu in preikusil razne rešitve, ki niso delovale (kot brisanje določenih fajlov ipd)

Kaj mi je narediti? Nočem pa zbrisati nastavitev v googlu, bi rad prej poskusil vse drugo.

ncop1 ::

Problem je v posodobitvi Google Chroma. Različica 32.0.1700.107 m ni preveč stabilna verzija, s prehodom nazaj na Različica 31.0.1650.63 te težave izginejo.

chrush ::

Sam sem naletel na podoben primer, pomagalo pa je, da sem odstranil nek avgjev toolbar

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Je tole spam, virus morda (strani: 1 2 )

Oddelek: Programska oprema
5215397 (10565) operator88
»

browser: glavno geslo za vsa ostala gesla

Oddelek: Pomoč in nasveti
112584 (2430) potepuh
»

Izšel Google Chrome 12

Oddelek: Novice / Brskalniki
269411 (6964) Lion29
»

Uporabnikom na voljo Chrome 8 (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Brskalniki
5123920 (20963) IceBoX
»

win 7 rtm ultimate ni interneta, lokalno deluje

Oddelek: Omrežja in internet
51065 (994) Good Guy

Več podobnih tem