Forum » Pomoč in nasveti » Google chrome me izpiše po vsakem restartu
Google chrome me izpiše po vsakem restartu
kitara8 ::
Opis problema:
Imam en nadležen problem ki se pojavlja sedaj kakih 14 dni. Vsakič ko restartiram PC se mi zgodi da me google chrome izpiše in se noče več sinhronizirati (zavihki, priljubljene, razširitve) To me spravlja ob živce da se moram vedno znova prijavljati.
V tisti beležnici v direktoriju kjer je nameščen mi napiše tole: "Could not find exported function RelaunchChromeBrowserWithNewCommandLineIfNeeded"
Specifikacije:
Windows 7 64bit Sevice Pack 1
Google Chrome Različica 32.0.1700.107 m
Antivirus: Microsoft Security Essentials(posodobljen)
CCleaner v4.10.4570(čiščenje za chrome je samo nepotrebni piškotki, in pa prepomnilnik, spletna zgodovina, prenosi, seja)
Kaj sem že naredil:
-Uninstal/Fresh instal
-Pregledal kaj se dogaja s piškotki (ne brišejo se- tudi po drugot ostanem vpisan-npr google+, slo-tech ipd)
-Pobrskal sem po googlu in preikusil razne rešitve, ki niso delovale (kot brisanje določenih fajlov ipd)
Kaj mi je narediti? Nočem pa zbrisati nastavitev v googlu, bi rad prej poskusil vse drugo.
Imam en nadležen problem ki se pojavlja sedaj kakih 14 dni. Vsakič ko restartiram PC se mi zgodi da me google chrome izpiše in se noče več sinhronizirati (zavihki, priljubljene, razširitve) To me spravlja ob živce da se moram vedno znova prijavljati.
V tisti beležnici v direktoriju kjer je nameščen mi napiše tole: "Could not find exported function RelaunchChromeBrowserWithNewCommandLineIfNeeded"
Specifikacije:
Windows 7 64bit Sevice Pack 1
Google Chrome Različica 32.0.1700.107 m
Antivirus: Microsoft Security Essentials(posodobljen)
CCleaner v4.10.4570(čiščenje za chrome je samo nepotrebni piškotki, in pa prepomnilnik, spletna zgodovina, prenosi, seja)
Kaj sem že naredil:
-Uninstal/Fresh instal
-Pregledal kaj se dogaja s piškotki (ne brišejo se- tudi po drugot ostanem vpisan-npr google+, slo-tech ipd)
-Pobrskal sem po googlu in preikusil razne rešitve, ki niso delovale (kot brisanje določenih fajlov ipd)
Kaj mi je narediti? Nočem pa zbrisati nastavitev v googlu, bi rad prej poskusil vse drugo.
ncop1 ::
Problem je v posodobitvi Google Chroma. Različica 32.0.1700.107 m ni preveč stabilna verzija, s prehodom nazaj na Različica 31.0.1650.63 te težave izginejo.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Je tole spam, virus morda (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 15397 (10565) | operator88 |
| » | browser: glavno geslo za vsa ostala geslaOddelek: Pomoč in nasveti | 2584 (2430) | potepuh |
| » | Izšel Google Chrome 12Oddelek: Novice / Brskalniki | 9411 (6964) | Lion29 |
| » | Uporabnikom na voljo Chrome 8 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 23920 (20963) | IceBoX |
| » | win 7 rtm ultimate ni interneta, lokalno delujeOddelek: Omrežja in internet | 1065 (994) | Good Guy |