Forum » Pomoč in nasveti » Ipad USB?
Ipad USB?
Hemi426 ::
Pozdravljeni!
Punca je zadnjič na hitro omenila, da si mora nabaviti USB kabel, ki bo direktno povezal njen Ipad s tiskalnikom.
Bliža se Valentinovo in rad bi ji kupil to, vendar ne uporabljam Applovih izdelkov in ne vem kaj moram kupiti.
Mi lahko kdo prosim pove kaj naj iščem ?
Punca je zadnjič na hitro omenila, da si mora nabaviti USB kabel, ki bo direktno povezal njen Ipad s tiskalnikom.
Bliža se Valentinovo in rad bi ji kupil to, vendar ne uporabljam Applovih izdelkov in ne vem kaj moram kupiti.
Mi lahko kdo prosim pove kaj naj iščem ?
Zheegec ::
Hmmm, bolj ali manj je edina rešitev nakup novega tiskalnika, ki ima AirPrint/ePrint. Nisem še videl, da bi šlo povezati iPad s tiskalnikom preko kakršnega koli kabla. Pa tudi če obstaja, je sigurno potreben "jailbreak".
Hemi426 ::
Ej, točno to glede AirPrinta sem našel na internetu in očitno se res ne da brez tega.
Hvala za tvoj čas in odgovor!
Hvala za tvoj čas in odgovor!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prispel je Ubuntu 17.10Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 12033 (8157) | MrStein |
» | Laserski tiskalnik WIFIOddelek: Pomoč in nasveti | 2225 (2013) | bjan |
» | Tiskalnik oz. večfunkcijska napravaOddelek: Kaj kupiti | 3898 (3240) | GeForce |
» | Printer in virtualizacija?Oddelek: Operacijski sistemi | 1477 (1154) | Desty |
» | IPAD 2 Wi-Fi 16GBOddelek: Pomoč in nasveti | 2063 (1974) | Yohan del Sud |