Forum » Strojna oprema » USB 1.0 oz 2.0
USB 1.0 oz 2.0
Cemmac ::
Zdravo!
Popravljam nek starejši računalnik, pa mi nekaj ni cisto jasno. Ko priklopim USB ključek, se mi odpre oblaček, da je lahko hitrejši z priklopom na 2.0, torej če razumem ima računalnik nekje tudi 2.0 priklop. spodaj sta namreč 2 PCI USB reži kjer so porti še prosti. Ali obstaja kaka vizualna prepoznava v razliki med 1.0/1 oz. 2.0
Hvala lepa! lp
Popravljam nek starejši računalnik, pa mi nekaj ni cisto jasno. Ko priklopim USB ključek, se mi odpre oblaček, da je lahko hitrejši z priklopom na 2.0, torej če razumem ima računalnik nekje tudi 2.0 priklop. spodaj sta namreč 2 PCI USB reži kjer so porti še prosti. Ali obstaja kaka vizualna prepoznava v razliki med 1.0/1 oz. 2.0
Hvala lepa! lp
Cemmac ::
Aha pa še to, bi se poznala razlika v hitrosti internetne povezave glede na wifi ključek priklopljen na 1.0 (se pravi 12MBps) oz. 2.0 (480MBps) pri prenosu podatkov?
Hayabusa ::
Kakšno hitrost internetne povezave imaš ?
Če imaš 10 mbit ali manj, potem se ne bo poznalo.
Če imaš 10 mbit ali manj, potem se ne bo poznalo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Hayabusa ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | SATA III PCI-e karticoOddelek: Kaj kupiti | 2395 (2093) | Migelo |
» | priklop zunanjega diska na dvd predvajalnikOddelek: Pomoč in nasveti | 1198 (1064) | polde66 |
» | Router za uporabo Xtremerja z žično povezavoOddelek: Zvok in slika | 3523 (2067) | libreus |
» | Fire-wire vs. USB?!?Oddelek: Strojna oprema | 3850 (3687) | Vikking |
» | USB zmešnjavaOddelek: Novice / Diski | 3054 (3054) | BigFoot |