Forum » Strojna oprema » nosilec za disk
nosilec za disk
icurk ::
Zdravo,
imam prenosnik Asus x71sl, v katerem sem pravkar zamenjal diska za nov SSD disk. Ima pa prenosnik dve reži, namenjeni za diske. Problem pa je, ker v drugi reži ni nosilca za disk. Torej zanima me, kje bi lahko kupil tale nosilec (spodnja slika prikazuje nosilec, ki ga iščem)? Prebrskal sem od ebaya, amazona, bolhe vendar vse brez uspeha :/
imam prenosnik Asus x71sl, v katerem sem pravkar zamenjal diska za nov SSD disk. Ima pa prenosnik dve reži, namenjeni za diske. Problem pa je, ker v drugi reži ni nosilca za disk. Torej zanima me, kje bi lahko kupil tale nosilec (spodnja slika prikazuje nosilec, ki ga iščem)? Prebrskal sem od ebaya, amazona, bolhe vendar vse brez uspeha :/
fosil ::
Tale je videt enak.
Pa še namig za iskanje, temu nosilcu se reče caddy.
Pa še namig za iskanje, temu nosilcu se reče caddy.
Tako je!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: fosil ()
hvala za link, ampak sem upal da bom našel kaj cenejšega :/ ker s poštnino pride dobrih 40$ kar mi je pa kar malo preveč.
GALINTECH ::
Kaj pa če ga sam narediš?
Vzameš eno stranico od kište ki je ne potrebuješ od vzameš mere od tega
Vzameš eno stranico od kište ki je ne potrebuješ od vzameš mere od tega
To pa pri meni ni ravno izvedljivo, saj nimam materiala niti opreme, da bi lahko kaj takega naredil. Bom pa poiskal še malo po oglasih, če kdo prodaja kakšen prenosnik po delih pa odkupim samo tale del.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prenosnik, ssd diskOddelek: Pomoč in nasveti | 5414 (3873) | r3dkv1c4 |
» | računalnik za starejšo osebo? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6744 (6167) | seljo |
» | Nakup laptopa (Asus N76) pri comshopuOddelek: Pomoč in nasveti | 7843 (5454) | harvey |
» | Micron obljublja najhitrejše SSD (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Diski | 9618 (7469) | Dr_M |
» | SCSI diskOddelek: Strojna oprema | 1770 (1569) | stromar |