» »

Wolfenstein

Wolfenstein

ales224 ::

Lepo prosim, če mi kdo pove kako ubit tisto pošast, ko te s kamenjem zasuje v en prostor in maš neke stebre not, pa s kerim orožjem. Kolk levelov je še do konca igre??
Kak aktiviraš kode za igro?
LP
TNX

M4TECH ::

Če si mislil RTCW ga daj z granatani, ter z sniperjem v glavo.|O

BTW- Kode so za nesposobneže in dekleta

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: M4TECH ()

.smidge. ::

Daj povej malo vec kerega wolfebstaina misli ker jaz sem igral(v bistvu bolj opazoval igranje:) RTCW in ne spomnim se kje bi to bilo...?
Jst se bom smeju na sirokoooo ...

tec ::

BTW- Kode so za nesposobneže in dekleta

Pojem zabava oz. igra je zelo relativen ;-)

Highlag ::

Mislim, da hočeš pokončati Helgo? Prej je ena scena ko hoče znanstvenih preprečiti, Helgi, da bi prišla do nekih artefaktov, potem se pa ona spremeni v eno veliko akno:D .

Dinamit je precej učinkovit, če ga še imaš kaj, samo ga je težko pravilno uporabit. Drugače pa pomaga prav vse kar imaš na razpolago predvsem pa ročne bombe. Moja najljubša taktika je bila skrivanje v prostoru, kjer pristaneš in napad, nato sopet hop nazaj, da se izogneš duhovom. :8)

.smidge. ::

No ce gre za helgo potem je tako sem jaz naredil da sem tekel okrog po unem stebriscu z grobovi, da so posasti vstale iz grobov in me zacele lovit, potem pa via v luknjo :) tako so mi ena po ena prihajale pred odprtino in sem jih eno po eno razkosal :) Potem ko vse je na vrsti se helga...
-> torej ti imas ko se cez nek pesek prilazis na povrsje se eno pot, ki je na enistrani zid na drugi pa stavba iz katere si prisel... Na koncu je luknja v zidu ne?? Ti se torej postavis bocno pred luknjo in strafas(bocno hodis) ven na stebrisce... Tako bos dobil helgo tocno na muho... (stala bo pred nekimi vrati) Jaz sem potem z stenom jo streljal dokler se ni segrel, potem pa spet bocno v zavetje...:) Fora je namrec, da cim ti prestopis prag med stebriscem s helgo in unim prehodom, gre helga spet pred una vrata... In to ponavljas dokler je ne pocis...Iz misilim da se se ene tri navadne posasti rodijo, ko umre. Ja upam da ti bo razlaga pomagala, vem da je tezko razumljiva ma jaz bolje ne znam razlozit:\

Ja hm do konca igre je pa se kar precej:)
Jst se bom smeju na sirokoooo ...

ales224 ::

Pa nisem mislil tega, to je čist izi naredit, se pač skrivaš, to je dost naprej. Tam ko te z skalam zasuje, da ne morš nazaj, pa so eni stebri pokoncu. LP

.smidge. ::

Aaaa, torej tam ponoci neki eno stebrisce okroglo, okrog pa na eni strani miza z zdravjem, na drudi pa neki zaboji z orozjem?? Pa pride en uber soldat? Huh ta je pa huda ja >:D Nic kaj pac jaz sem tekel okrog, se vsake toliko obrnil in mu poslal en panterfaust, tako nekako sem tekel po health, nabral kar sem mogel in via spet dalje... Fora je da je on pocasnejsi od tebe... Potem se mi zdi ko sem mu vse panzerfauste zmetal sem pocepnil pod une zaboje, on je stal tam nekje pod stebri in sem izprazil vanj venoma, kolikor se je pac dalo... Ampak sem bil pa tesno blizu zaboja, tako da je elektrika zadela zaboj namesto mene...PAZI potem ko je ta taprvi z mocmi skoraj na koncu se bo se eden pojavil... Pac tu ni nobene kake druge fore samo probaj velikokrat, ko ga kdaj dobro zadenes pac shrani, saj nic ne stane... Samo obupat ne smes pa bo. Na koncu ko uni drugi ze umira bo sel tja na sredino in ga bo udarla strela, v tleh pa bo nastala luknja... To je to :\

Aja upam da si to mislu ampak ne morem pomagat ce ne poves kje natancno si se zastopal:|
Jst se bom smeju na sirokoooo ...

sharp ::

Ma to misliš na koncu ko moraš premagat Heimlerja,to je ende igrice tam moraš uporabit Tesla puško(štrom) da pobijaš zombije ,no v glavnem počaki Himlerja da pride do jame in nato zbeži ven iz jame mimo njega,da se kamenje vsuje nanj,druga možnost je da ga zvabiš pod žerjav in ustreliš v zajlo tako da tovor pade naj no to sta dve možnosti ostalo je bolj tko..

Bacilio ::

Ej ne vem kako vam to lahko dela probleme. Ze 5krat obrnu spil na najtezje in ni blo nobenga problema! Himler je pa najlazi od vseh!!!

Ubi ga tko da k useka po tleh da te k seb potegne sam nazaj pa v stran prtisn, pa skoz se okol njega vrt. Kostkoti ti nc naujo mogl, sam uno carovnco takoj ubij pa bo. Res ni lazjega! Uporabis lahko pa sniper in to trooper! Easy!


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kakšno zavarovanje imajo Američani za tujino?

Oddelek: Loža
212318 (1814) Pika na i

mindfactory.de - pomoc

Oddelek: Pomoč in nasveti
329909 (7531) UlyssesE
»

Loadout - zastonjska streljačina

Oddelek: Igre
5876 (665) Leprechaun
»

München bo delil Lubuntu CD-je

Oddelek: Novice / Operacijski sistemi
4712479 (10842) b3D_950
»

Wolf

Oddelek: Igre
391540 (795) cahahopie

Več podobnih tem