Forum » Pomoč in nasveti » Problem z trdim diskom
Problem z trdim diskom
Merengue ::
Pozdravljeni
Kot že naslov pove imam težavo z trdim diskom, v biosu mi kaže da ga ni in mi noče zagnati windowsow.
Kaj bi lahko bil vzrok te težave?
Hvala za pomoč
EDIT: naj omenim še da sem računalnik parkat ugasnil ter znova prižgal in mi je enkrat celo pokazalo v biosu da disk je prisoten vendar ko sem šel ven iz biosov je bila stvar spet enaka
Kot že naslov pove imam težavo z trdim diskom, v biosu mi kaže da ga ni in mi noče zagnati windowsow.
Kaj bi lahko bil vzrok te težave?
Hvala za pomoč
EDIT: naj omenim še da sem računalnik parkat ugasnil ter znova prižgal in mi je enkrat celo pokazalo v biosu da disk je prisoten vendar ko sem šel ven iz biosov je bila stvar spet enaka
- spremenilo: Merengue ()
mat xxl ::
Morda je celo vse OK, sem imel tak primer, na zunanjem bralcu ga je pa, kot za šalo bral. No ne glede na razlog, tak disk je samo , da se z njega podatke pobere potem se pa v mašino da novega !
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 'freezanje' celega računalnika (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 12158 (10183) | FlameZY |
» | PO NEUSPEŠNI INŠTALACIJI WIN10 x64 IZGINIL DISKOddelek: Pomoč in nasveti | 3323 (2686) | abaximan |
» | Ne gre namestiti Windowsa + ne zažene trenutnega (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 4335 (3501) | MasterKiD |
» | Nova kišta - bsodOddelek: Strojna oprema | 2641 (1764) | Toomy |
» | HDD ne delaOddelek: Strojna oprema | 1112 (1062) | T-Majo |