» »

Ugodnosti s katerimi te vabijo da podaljsas aneks

Ugodnosti s katerimi te vabijo da podaljsas aneks

Master_Yoda ::

Zanima me kateri operaterji posiljajo ugodnosti malo preden se iztece aneks (in te poskusajo zavezati se za dve leti) in kaksne so ?

Trenutno sem pri tusmobilu in so mi poslali 20 EUR popust pri narocnini ali ob nakupu telefona, ter bon za brezplacno prikljucnino za novega narocnika.

Malo je to smesno, ker npr. Nexus 5 pri njih z vezavo stane 429 eur (se vec ce ga vzames na obroke - opcijo) torej je z popustom 409. V prosti prodaji pa stane 389 EUR :D.

hojnikb ::

v DE pa ~350€ ;)
#brezpodpisa

bluefish ::

Master_Yoda je izjavil:

Zanima me kateri operaterji posiljajo ugodnosti malo preden se iztece aneks (in te poskusajo zavezati se za dve leti) in kaksne so ?
Ko sem še bil pri Simobilu, so občasno tudi poslali kako ponudbo. Večinoma bonus cca. 40EUR pri storitvah ali nakupu novega mobilnika. Ko preračunaš, se seveda ne splača.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: bluefish ()

martincek1 ::

Jah, če kupuješ nov telefon je iz Nemčije Nexus5 res top izbira ta 350€ :D

Sicer pa jaz sem pri simobilu prejšnji mesec dobil 82€ popusta, ki se mi porazdeli čez 24 mesecev. Plus da smo stari naročniki (ki smo imeli na prejšnjem paketu zaston 3GB prenosa) sedaj dobili ta paket (ki stane semizdi 12€) za 6€, kar je glede na trenutne cene super stvar. Torej 10€ ORTO + 12€ 3GB - 6€ (popust za 3GB) - 3.4€ (mesečni popust) = 12.5€ / mesec

Če bi bil nov simobilov uporabnik bi za tole zadevo plačal 22€ / mesec. Torej prihranim skoraj 10€ mesečno, kar je 1A.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Simobil (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
11630228 (19850) Sami
»

Visoke cene telefonov Simobil/Telekom et al. (strani: 1 2 )

7013050 (11092) tomy5
»

Nova simobil orto ponudba (strani: 1 2 )

5513983 (9962) ;-)
»

Si.mobil - Pogodba o zagotovitvi posebne ugodnosti

194107 (3614) Dr_Piškot
»

Simobil podražil naročniške pakete (strani: 1 2 3 48 9 10 11 )

534152754 (132255) Lonsarg

Več podobnih tem