Forum » Loža » Elektro energija ali GEN-i?
Elektro energija ali GEN-i?
smash ::
Do sedaj sem plačeval elektriko pri elektro LJ (na spletni strani od elektro ljubljana piše, da je elektro ljubljana leta 2011 prenesel posle na Elektro energijo, ki nam sedaj dobavlja elektriko), sedaj pa sem mislil presedlati na GEN-i. Dobil sem v podpis pogodbo, ki je cenovno ugodnejša.
Čez nekaj dni prileti na moj naslov še pogodba od Elektro Energija s ponudbo, ki je cenovno malce ugodnejša od GEN-i.
Sedaj mi pa ni jasno, kaj točno oni (oboji) pridobijo s to pogodbo. Kot gledam, jaz pridobim bolj ugodne cene od sedanjih (vsaj pri elektro energiji), ni mi pa jasno, zakaj so mi do sedaj obračunavali po starih višjih cenah in mi niso predstavili njihove ugodnejše ponudbe.
Torej če podpišem novo pogodbo, imam nižje cene, oni pa bi radi to, ker ?!?
Od leta 2011 mi niso poslali nič, razen računov, sedaj pa so mi takoj poslali novo ponudbo po nekaj dneh, kar sem dal povpraševanje na GEN-i - malo čudno, kajne.
Čez nekaj dni prileti na moj naslov še pogodba od Elektro Energija s ponudbo, ki je cenovno malce ugodnejša od GEN-i.
Sedaj mi pa ni jasno, kaj točno oni (oboji) pridobijo s to pogodbo. Kot gledam, jaz pridobim bolj ugodne cene od sedanjih (vsaj pri elektro energiji), ni mi pa jasno, zakaj so mi do sedaj obračunavali po starih višjih cenah in mi niso predstavili njihove ugodnejše ponudbe.
Torej če podpišem novo pogodbo, imam nižje cene, oni pa bi radi to, ker ?!?
Od leta 2011 mi niso poslali nič, razen računov, sedaj pa so mi takoj poslali novo ponudbo po nekaj dneh, kar sem dal povpraševanje na GEN-i - malo čudno, kajne.
Magic1 ::
Nategovali so te, kolikor dolgo so te lahko. Sedaj, ko te malo boli, ti pa ponudijo malo boljšo ceno od konkurence za določen čas. Ko boš pa malo pozabil, boš pa spet dobil nekaj v rit, seveda nekaj časa tega ne boš čutil...
Magic
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Magic1 ()
Alexius Heristalski ::
Pri Gen-I ne pozabi izkoristiti akcije nižjih cen električne energije do konca 2014 "Novi najceneje", za katero moraš pogodbi priložiti podpisano izjavo o sodelovanju v akciji. Poslati moraš do 31. 1. 2014. Med osnovno oskrbo Elektro Energija in Gen-I je kar velika razlika v ceni energije.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini
einstein :P ::
no to sem hotel slišat, torej iz principa GEN-i
Kaj pa veš, mogoče pa bo ostalo tako, kot so ti nazadnje ponudili? Saj ti ne morejo potem spet avtomatsko zvišat?...
STAY OUT OF MY TERRITORY!
Master_Yoda ::
Hvala za to temo, sploh nisem vedel za to akcijo Novi najceneje in sem placeval vec brezveze :/ (Sem pri gen-i ju ze nekaj casa). Moram bolj pogosto gledat za te akcije.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | zamenjava ponudnika- Poceni plin (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 24433 (5787) | chucki |
» | Cenejša elektrika - se splača zamenjati ponudnika? (strani: 1 2 3 4 … 11 12 13 14 )Oddelek: Problemi človeštva | 129740 (23292) | Ganon |
» | Petrol elektrika in zavajanje - člen v aneksuOddelek: Loža | 5268 (4345) | ...:TOMI:... |
⊘ | Mnenje o električnem ponudniku GEN-IOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3630 (3282) | Ziga Dolhar |