Forum » Pomoč in nasveti » Prenosnik polit s čajem
Prenosnik polit s čajem
ameba ::
Pozdravljeni,
skratka prenosnik je bil polit s čajem. Nato dodobra posušen in ko sem ga prižgal je prišel samo do logotipa windows, nato pa melje v neskončno.
Probal sem zagnati v Safe modu in v funkciji Last knowm good configuration a nič od tega ne požene windowsov.
Je še kakšna ideja kako rešit problem ali naj naredim format ?
Hvala za odgovore
skratka prenosnik je bil polit s čajem. Nato dodobra posušen in ko sem ga prižgal je prišel samo do logotipa windows, nato pa melje v neskončno.
Probal sem zagnati v Safe modu in v funkciji Last knowm good configuration a nič od tega ne požene windowsov.
Je še kakšna ideja kako rešit problem ali naj naredim format ?
Hvala za odgovore
Furbo ::
Ni problem v tem.
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC
Matevz96 ::
Rekel bi, da tokrat ni problem v SW ampak v HW. Odpret pa posušit in upat na najbolje ;)
Unknown_001 ::
Joj, kdaj se bo narad odvadil te grde razvade žret za računalnikom!
hec hec
Jaz bi rekel da je šel disk k vragu. Ta situacija je bila tudi pri nas- šlo je za kar konkretno star prenosnik ki je komaj prebavljal windows 7 in ko se je disk odločil iti v večna lovišča je bil točno tak problem kot ga opisuješ. Samo logotip in amen in ništa od računalnika več. Malo uho prisloni na spodnji levi del ohišja pa poslušaj kaj disk mrmra. Če ropota, pol je konec z njim.
V glavnem nisem zihr, lahko je tudi kaj drugega hin. Prenosnik še dodatno konkretno presuši in nanj priklopi linux distro na USB ključu ali optičnem nosilcu, če zadeva dela, pol je samo disk hin, če pa ne, je šlo pa še kaj drugega konkretnega k vragu.
hec hec
Jaz bi rekel da je šel disk k vragu. Ta situacija je bila tudi pri nas- šlo je za kar konkretno star prenosnik ki je komaj prebavljal windows 7 in ko se je disk odločil iti v večna lovišča je bil točno tak problem kot ga opisuješ. Samo logotip in amen in ništa od računalnika več. Malo uho prisloni na spodnji levi del ohišja pa poslušaj kaj disk mrmra. Če ropota, pol je konec z njim.
V glavnem nisem zihr, lahko je tudi kaj drugega hin. Prenosnik še dodatno konkretno presuši in nanj priklopi linux distro na USB ključu ali optičnem nosilcu, če zadeva dela, pol je samo disk hin, če pa ne, je šlo pa še kaj drugega konkretnega k vragu.
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?
Begabt
Begabt
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Unknown_001 ()
ameba ::
Ok hvala za odgovore.
Dal bom ven še disk in rame ter jih posušu s fenom. Upam da bo kej bolš.
Dal bom ven še disk in rame ter jih posušu s fenom. Upam da bo kej bolš.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | BaterijaOddelek: Pomoč in nasveti | 3695 (2588) | klekej |
» | Crkuje disk ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 6417 (4750) | Leprechaun |
» | Caviar Black umira (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 7763 (5899) | filip007 |
» | Disk WD 120GB crknil?Oddelek: Strojna oprema | 1254 (951) | DominusSLO |
» | Konektanje laptop LCD-ja???Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2651 (2315) | nicky |