Forum » Strojna oprema » Problem - računalnik ne pride v OS, ob restartu vse ok
Problem - računalnik ne pride v OS, ob restartu vse ok
Trancedeejay ::
Imam eno vprašanje, ker ne vem kje točno je feler.
Namreč računalnik se mi normalno zboota a potem ko bi moral prikazat znak od winows okolja tam tudi obstane - črna slika. Obe resetu deluje vse normalno.
Pri tem računalniku imam WIN 7.
Imam pa tudi še en računalnik z Windows XP, kjer bootanje deluje včasih ok, včasih ne. Včasih se mi ustavi ko začne iz črnega screena prikazovati windows XP logo in se potem nalaga in ostane v položaju ko se znak še ni popolnoma prikazal iz črne. Ob restartu deluje ve ok. Pri tem računalniku je to random, pri tistem z Windows 7 pa vedno ob štartu, kasneje ob restartu in naprej deluje vse ok. Ko zadevo ponovim naslednji spet isto, ampak samo v prvo - ob restartu je potem vse ok.
Ima kdo kakšno idejo kje je feler?
Have a nice Day
Matt
Namreč računalnik se mi normalno zboota a potem ko bi moral prikazat znak od winows okolja tam tudi obstane - črna slika. Obe resetu deluje vse normalno.
Pri tem računalniku imam WIN 7.
Imam pa tudi še en računalnik z Windows XP, kjer bootanje deluje včasih ok, včasih ne. Včasih se mi ustavi ko začne iz črnega screena prikazovati windows XP logo in se potem nalaga in ostane v položaju ko se znak še ni popolnoma prikazal iz črne. Ob restartu deluje ve ok. Pri tem računalniku je to random, pri tistem z Windows 7 pa vedno ob štartu, kasneje ob restartu in naprej deluje vse ok. Ko zadevo ponovim naslednji spet isto, ampak samo v prvo - ob restartu je potem vse ok.
Ima kdo kakšno idejo kje je feler?
Have a nice Day
Matt
Music is the key
Hayabusa ::
Preveri kondenzatorje, hdd na obeh.
Daj bios na default.
Cold boot, gre v winse v safe mode ?
Daj bios na default.
Cold boot, gre v winse v safe mode ?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Hayabusa ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik se po zagonu ugasne (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 10117 (7206) | BivšiUser2 |
» | Računalnik gre sam avtomatsko v bios(ufei)Oddelek: Pomoč in nasveti | 2431 (2185) | mmzzor |
» | kako programirati npr. igralne napraveOddelek: Programiranje | 6036 (5119) | _Dormage_ |
» | Setup did not find any hard disk drives installed in your computerOddelek: Pomoč in nasveti | 649 (540) | Duhec |
» | DFI lanparty + Xtreem rami problem po restartuOddelek: Pomoč in nasveti | 1084 (733) | Crni_Dejan |