Forum » Strojna oprema » USB problem
USB problem
strbal ::
Lep pozdrav imam 2 usb-ja.
1) USB ima zaščito pred pisanjem, in ga ne gre formatirat ne v windowsu, ne v cmd-ju, tudi ono foro z registri sem preiskusil pa ni uspelo. Poiskusil sem tudi z low format toolom in še vedno nič...
Ima še kdo kakšno idejo al je za v koš ?
2) Na tem USB-ju pa sem imel vse podatke za 4.letnik in usb-ja kar naenkrat več ne zalaufa, ko ga vtaknem mi sicer kaže da ga je zaznalo, ampak potem pa vrže CODE 43 in tu se zgodba konča.
Če ne druga bi mi zelo pomagalo kakšno orodje s katerim bi dobil podatke nazaj, ker nimam nikjer backupa...
Prosim za pomoč in se zahvaljujem že vnaprej.
1) USB ima zaščito pred pisanjem, in ga ne gre formatirat ne v windowsu, ne v cmd-ju, tudi ono foro z registri sem preiskusil pa ni uspelo. Poiskusil sem tudi z low format toolom in še vedno nič...
Ima še kdo kakšno idejo al je za v koš ?
2) Na tem USB-ju pa sem imel vse podatke za 4.letnik in usb-ja kar naenkrat več ne zalaufa, ko ga vtaknem mi sicer kaže da ga je zaznalo, ampak potem pa vrže CODE 43 in tu se zgodba konča.
Če ne druga bi mi zelo pomagalo kakšno orodje s katerim bi dobil podatke nazaj, ker nimam nikjer backupa...
Prosim za pomoč in se zahvaljujem že vnaprej.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Podatki na ključkuOddelek: Pomoč in nasveti | 984 (748) | MatejLimes |
» | izsiljevalski virus Locky (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Informacijska varnost | 43737 (34847) | SeMiNeSanja |
» | Kater HDD 2T za backupOddelek: Kaj kupiti | 3429 (2936) | BlaY0 |
» | Pokvarjen USB ključOddelek: Pomoč in nasveti | 1097 (929) | anonynino |
» | Izpad elektrike & Disk Boot Failure (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 5445 (4857) | Damjan Jagar |