Forum » Izdelava spletišč » Online izračuni
Online izračuni
jookoo18 ::
Pozdravljeni vsi skupaj sem nov na forumu in sem si drznil odpret novo temo za svoje vprašanje in sicer:
Ker se ukvarjam z grafičnim oblikovanjem in tiskom potrebujem temu primerno spletno trgovino. Trenutna zadeva temelji na opencart modolih sedaj pa me zanima kako se lahko naredi spletni kalkulator kateri sam izračuna ceno izdelka ko mu podam vse podatke primer vrsto papirja, količino, tisk itd. Prosim za pomoč.
Hvala vsem za odgovore ;)
Ker se ukvarjam z grafičnim oblikovanjem in tiskom potrebujem temu primerno spletno trgovino. Trenutna zadeva temelji na opencart modolih sedaj pa me zanima kako se lahko naredi spletni kalkulator kateri sam izračuna ceno izdelka ko mu podam vse podatke primer vrsto papirja, količino, tisk itd. Prosim za pomoč.
Hvala vsem za odgovore ;)
Netrunner ::
Opencart in ostale trgovine imajo možnost dodajanja raznih variacij na izdelek. Konkretno v opencartu so to "product options", katere bi lahko uporabil za to da si nekdo izbere več opcij in na osnovi le teh se cena izdelka spremninja.
Drugače pa si poglej če obstaja že kakšen modul za tisto kar potrebuješ... če ne potem pa ga moraš sam zložit skupaj. Povprečnemu programerju ne bi smelo predstavljat večjih težav, glede na to da si oblikovalec bo nabolje da si dobiš nekoga ki bo to rešil namesto tebe.
Drugače pa si poglej če obstaja že kakšen modul za tisto kar potrebuješ... če ne potem pa ga moraš sam zložit skupaj. Povprečnemu programerju ne bi smelo predstavljat večjih težav, glede na to da si oblikovalec bo nabolje da si dobiš nekoga ki bo to rešil namesto tebe.
Doing nothing is very hard to do... you never know when you're finished.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izdelava Spletne TrgovineOddelek: Programiranje | 1976 (1599) | scipascapa |
» | prestashop, opencart, magento...?Oddelek: Izdelava spletišč | 3822 (3176) | Netrunner |
» | Ocena Moje Spletne Strani www.lap-stand.com (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 15686 (9661) | ...:TOMI:... |
» | Spletna trgovina (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 16909 (14328) | neoserv |
» | Brezplačna izdelava spletne trgovine, oziroma strani za začetnikaOddelek: Izdelava spletišč | 5781 (5572) | IceIceBaby |